Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Brödkniv med centrerad balanspunkt

Wilfa EGO Sandvik Bread knife 20cm

  Art.nr: 1010876
  • 20 cm knivblad
  • Avsedd för att skära bröd
  • Lätt att slipa
  • Sandvik 12C27 knivstål
  • Handtag i stål

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Brödkniv på 20 cm med ett handtag designat för hög bekvämlighet för användning under en längre tid. Detta gör att du utan svårigheter skivar ditt favoritbröd till frukosten eller andra måltider. Designen ger rätt balans och vinkel för att ge ett så bra resultat som möjligt och göra det enkelt att skära.

Wilfa EGO Sandvik Brödkniv 20 cm

Sandvik 12C27 knivstål

Stålet som heter 12C27 är Sandvik's mest välbalanserade stål som ger knivar riktigt bra kantprestanda. En bra kantprestanda resulterar i en hög hårdhet, fantastisk styrka och skarp egg. Det ger också ett bra skydd mot korrosion.

Lätt att slipa

Det välbalanserade stålet gör det enkelt att slipa den. Denna kniv skall lipas i en 15° (grader) vinkel vilket gör att den återfår sin fantastiska skärpa.

EGO Sandvik Brödkniv 20 cm

Serien EGO

EGO-serien är från och designad av Wilfa i Norge. Wilfa har funnits sedan 1948 och är godkänt av professionella kockar vilket gör att du som användare kan vara säker på att det är ordentlig kvalitet och prestanda.

1010876 Wilfa Wilfa EGO Sandvik Bread knife 20cm ES20BK Brödkniv på 20 cm med ett handtag designat för hög bekvämlighet för användning under en längre tid. Detta gör att du utan svårigheter skivar ditt favoritbröd till frukosten eller andra måltider. Designen ger rätt balans och vinkel för att ge ett så bra resultat som möjligt och göra det enkelt att skära. Sandvik 12C27 knivstål Stålet som heter 12C27 är Sandvik's mest välbalanserade stål som ger knivar riktigt bra kantprestanda. En bra kantprestanda resulterar i en hög hårdhet, fantastisk styrka och skarp egg. Det ger också ett bra skydd mot korrosion. Lätt att slipa Det välbalanserade stålet gör det enkelt att slipa den. Denna kniv skall lipas i en 15° (grader) vinkel vilket gör att den återfår sin fantastiska skärpa. Serien EGO EGO-serien är från och designad av Wilfa i Norge. Wilfa har funnits sedan 1948 och är godkänt av professionella kockar vilket gör att du som användare kan vara säker på att det är ordentlig kvalitet och prestanda. Köksredskap 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Köksredskap