Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Filékniv med 20 cm långt blad och centrerad balanspunkt

Wilfa EGO Sandvik Fillet knife 20 cm

  Art.nr: 1010878
  • 20 cm knivblad
  • Avsedd för att filéa
  • Lätt att slipa
  • Sandvik 12C27 knivstål
  • Handtag i stål

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Wilfa EGO Sandvik är en 20 cm lång filékniv för att filéa fisken till middagen. Den är välbalancerad för att det skall vara så enkelt som möjligt att följa linjerna i fisken och handtaget i stål är designat för att vara bekvämt under längre perioder och gör att kniven känns bra att hålla i.

Wilfa Sandvik EGO Filékniv 20 cm

Sandvik 12C27 knivstål

Stålet som heter 12C27 är Sandvik's mest välbalanserade stål som ger knivar riktigt bra kantprestanda. En bra kantprestanda resulterar i en hög hårdhet, fantastisk styrka och skarp egg. Det ger också ett bra skydd mot korrosion.

Lätt att slipa

Det välbalanserade stålet gör det enkelt att slipa den. Denna kniv skall lipas i en 15° (grader) vinkel vilket gör att den återfår sin fantastiska skärpa.

Wilfa Sandvik EGO Filékniv 20 cm Miljöbild

Serien EGO

EGO-serien är från och designad av Wilfa i Norge. Wilfa har funnits sedan 1948 och är godkänt av professionella kockar vilket gör att du som användare kan vara säker på att det är ordentlig kvalitet och prestanda.

1010878 Wilfa Wilfa EGO Sandvik Fillet knife 20 cm ES20FK Wilfa EGO Sandvik är en 20 cm lång filékniv för att filéa fisken till middagen. Den är välbalancerad för att det skall vara så enkelt som möjligt att följa linjerna i fisken och handtaget i stål är designat för att vara bekvämt under längre perioder och gör att kniven känns bra att hålla i. Sandvik 12C27 knivstål Stålet som heter 12C27 är Sandvik's mest välbalanserade stål som ger knivar riktigt bra kantprestanda. En bra kantprestanda resulterar i en hög hårdhet, fantastisk styrka och skarp egg. Det ger också ett bra skydd mot korrosion. Lätt att slipa Det välbalanserade stålet gör det enkelt att slipa den. Denna kniv skall lipas i en 15° (grader) vinkel vilket gör att den återfår sin fantastiska skärpa. Serien EGO EGO-serien är från och designad av Wilfa i Norge. Wilfa har funnits sedan 1948 och är godkänt av professionella kockar vilket gör att du som användare kan vara säker på att det är ordentlig kvalitet och prestanda. Köksredskap 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Köksredskap