Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Santoku-kniv för att skära, tärna och hacka i köket

Wilfa EGO Sandvik Santoku knife 18 cm

  Art.nr: 1010879
  • 18 cm knivblad
  • Skära, tärna och hacka
  • Lätt att slipa
  • Sandvik 12C27 knivstål
  • Handtag i stål

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

EGO Sandvik Santoku är en kniv med ett 18 cm långt blad som är avsedd för att skära, tärna och hacka. Designen på bladet gör den optimal för att hacka små bitar vilket gör prepping i köket enkelt och med ett riktigt bra resultat. Handtaget i stål är designat för att vara bekvämt under längre perioder så att du kan förbereda middagen till familj och vänner utan att bli lika trött i handleden.

Wilfa Sandvik EGO 18 cm Santoku-kniv

Sandvik 12C27 knivstål

Stålet som heter 12C27 är Sandvik's mest välbalanserade stål som ger knivar riktigt bra kantprestanda. En bra kantprestanda resulterar i en hög hårdhet, fantastisk styrka och skarp egg. Det ger också ett bra skydd mot korrosion.

Lätt att slipa

Det välbalanserade stålet gör det enkelt att slipa den. Denna kniv skall lipas i en 15° (grader) vinkel vilket gör att den återfår sin fantastiska skärpa.

Wilfa EGO Sandvik 18 cm Santoku-kniv Miljöbild

Serien EGO

EGO-serien är från och designad av Wilfa i Norge. Wilfa har funnits sedan 1948 och är godkänt av professionella kockar vilket gör att du som användare kan vara säker på att det är ordentlig kvalitet och prestanda.

1010879 Wilfa Wilfa EGO Sandvik Santoku knife 18 cm ES18SK EGO Sandvik Santoku är en kniv med ett 18 cm långt blad som är avsedd för att skära, tärna och hacka. Designen på bladet gör den optimal för att hacka små bitar vilket gör prepping i köket enkelt och med ett riktigt bra resultat. Handtaget i stål är designat för att vara bekvämt under längre perioder så att du kan förbereda middagen till familj och vänner utan att bli lika trött i handleden. Sandvik 12C27 knivstål Stålet som heter 12C27 är Sandvik's mest välbalanserade stål som ger knivar riktigt bra kantprestanda. En bra kantprestanda resulterar i en hög hårdhet, fantastisk styrka och skarp egg. Det ger också ett bra skydd mot korrosion. Lätt att slipa Det välbalanserade stålet gör det enkelt att slipa den. Denna kniv skall lipas i en 15° (grader) vinkel vilket gör att den återfår sin fantastiska skärpa. Serien EGO EGO-serien är från och designad av Wilfa i Norge. Wilfa har funnits sedan 1948 och är godkänt av professionella kockar vilket gör att du som användare kan vara säker på att det är ordentlig kvalitet och prestanda. Köksredskap 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Köksredskap