Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Allkniv med centrerad balanspunkt för mindre uppgifter

Wilfa EGO Sandvik Utility knife 13 cm

  Art.nr: 1010880
  • 13 cm knivblad
  • Perfekt för grönsaker mm.
  • Lätt att slipa
  • Sandvik 12C27 knivstål
  • Handtag i stål

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Wilfa EGO Sandvik är en all-kniv med ett blad på 13 cm för att låta dig skära grönsaker, ost och annat till middagen. Handtaget i stål är designat för att vara bekvämt vid längre användning så att du kan skära och skiva allt i ett svep.

EGO Sandvik Utility Knife 13 cm

Sandvik 12C27 knivstål

Stålet som heter 12C27 är Sandvik's mest välbalanserade stål som ger knivar riktigt bra kantprestanda. En bra kantprestanda resulterar i en hög hårdhet, fantastisk styrka och skarp egg. Det ger också ett bra skydd mot korrosion.

Lätt att slipa

Det välbalanserade stålet gör det enkelt att slipa den. Denna kniv skall lipas i en 15° (grader) vinkel vilket gör att den återfår sin fantastiska skärpa.

EGO Sandvik Utility Knife 13 cm Miljöbild

Serien EGO

EGO-serien är från och designad av Wilfa i Norge. Wilfa har funnits sedan 1948 och är godkänt av professionella kockar vilket gör att du som användare kan vara säker på att det är ordentlig kvalitet och prestanda.

1010880 Wilfa Wilfa EGO Sandvik Utility knife 13 cm ES13UK Wilfa EGO Sandvik är en all-kniv med ett blad på 13 cm för att låta dig skära grönsaker, ost och annat till middagen. Handtaget i stål är designat för att vara bekvämt vid längre användning så att du kan skära och skiva allt i ett svep. Sandvik 12C27 knivstål Stålet som heter 12C27 är Sandvik's mest välbalanserade stål som ger knivar riktigt bra kantprestanda. En bra kantprestanda resulterar i en hög hårdhet, fantastisk styrka och skarp egg. Det ger också ett bra skydd mot korrosion. Lätt att slipa Det välbalanserade stålet gör det enkelt att slipa den. Denna kniv skall lipas i en 15° (grader) vinkel vilket gör att den återfår sin fantastiska skärpa. Serien EGO EGO-serien är från och designad av Wilfa i Norge. Wilfa har funnits sedan 1948 och är godkänt av professionella kockar vilket gör att du som användare kan vara säker på att det är ordentlig kvalitet och prestanda. Köksredskap 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Köksredskap