Köksvåg som håller koll på ditt matintag

Andersson Köksvåg KNS 3.0

  Art.nr: 223149
 • Mäter både vikt och volym
 • App för Android och iOS
 • LCD-display
 • Synka med Bluetooth till mobilen
 • Tareringsfunktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

KNS 3.0 är en perfekt köks- och livsmedelsvåg för dig som vill ha exakt koll på vad du stoppar i dig. Med direktsynkning till din smartphone via Bluetooth så får du en tydlig översikt i appen hur mycket mat du äter. 

Design och konstruktion

Vågen har en slimmad och minimalistisk design med ett härdat säkerhetsglas ovanpå som tål både varma och kalla livsmedel och förpackningar. Den runda och belysta displayen visar all information. KNS 3.0 mäter från 2 gram och upp till 5000 gram. De inbyggda sensorerna säkerställer att du får ett exakt mätresultat. Vågen mäter i gr, fl.oz, lb.oz och ml. Automatisk avstängning försäkrar att vågen inte står och drar batterier i onödan.

Tareringsfunktion/ nollställningsfunktion

Andersson KNS 3.0 är utrustad med tareringsfunktion, vilket innebär att du kan nollställa vikten med ett föremål (t.ex en skål) på vågen. Vikten visas då som noll trots att skålen står kvar på vågplattan. Häll därefter ingredienserna i skålen och det som visas är endast vikten på ingredienserna.

Håll koll på ditt matintag i din smartphone

KNS 3.0 har en integration med en smartphone-app som gör att du kan ha stenkoll på kaloriintag och se historik över ditt matintag.Ladda ner den kostnadsfria appen "Modern Chef" från App Store eller Google Play och skapa ett konto. Sedan är det bara att sätta igång och registrera dina intag. Vikten eller volymen synkas från vågen till din telefon via Bluetooth.

Specifikationer

 • Bluetooth v 4.0
 • Kapacitet upp till 5000 gram
 • 1 grams noggrannhet
 • Drivs av 2 AAA-batterier (ingår)
 • Storlek: 230 x 160 x 20 mm
 • Vikt 470 gram
223149 Andersson Andersson Köksvåg KNS 3.0 iN9201B-S351 KNS 3.0 är en perfekt köks- och livsmedelsvåg för dig som vill ha exakt koll på vad du stoppar i dig. Med direktsynkning till din smartphone via Bluetooth så får du en tydlig översikt i appen hur mycket mat du äter.  Design och konstruktion Vågen har en slimmad och minimalistisk design med ett härdat säkerhetsglas ovanpå som tål både varma och kalla livsmedel och förpackningar. Den runda och belysta displayen visar all information. KNS 3.0 mäter från 2 gram och upp till 5000 gram. De inbyggda sensorerna säkerställer att du får ett exakt mätresultat. Vågen mäter i gr, fl.oz, lb.oz och ml. Automatisk avstängning försäkrar att vågen inte står och drar batterier i onödan. Tareringsfunktion/ nollställningsfunktion Andersson KNS 3.0 är utrustad med tareringsfunktion, vilket innebär att du kan nollställa vikten med ett föremål (t.ex en skål) på vågen. Vikten visas då som noll trots att skålen står kvar på vågplattan. Häll därefter ingredienserna i skålen och det som visas är endast vikten på ingredienserna. Håll koll på ditt matintag i din smartphone KNS 3.0 har en integration med en smartphone-app som gör att du kan ha stenkoll på kaloriintag och se historik över ditt matintag.Ladda ner den kostnadsfria appen "Modern Chef" från App Store eller Google Play och skapa ett konto. Sedan är det bara att sätta igång och registrera dina intag. Vikten eller volymen synkas från vågen till din telefon via Bluetooth. Specifikationer Bluetooth v 4.0Kapacitet upp till 5000 gram1 grams noggrannhetDrivs av 2 AAA-batterier (ingår)Storlek: 230 x 160 x 20 mmVikt 470 gram Köksvåg 3,8 18 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Köksvåg