Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dualit - Analog köksvåg med maxvikt 5kg

Dualit Kitchen Scale

  Art.nr: 176864
  • Retro design
  • Stor lättläst urtavla
  • Stor skål
  • Kalibreringshjul
  • Visar både Kg och lbs

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Dualit - Analog köksvåg med maxvikt 5kg

Dualit köksvåg är ett perfekt komplement till alla kök och blivande kockar. Med en stor lättläst urtavla som visar både i Kg och lbs samt en stor slitstark skål i rostfritt stål är Dualit köksvåg ett viktigt tillbehör i köket.

Kalibreringslhjulet låter dig kalibrera vågen så att du får ett exakt mått på det du behöver väga. Den retroinspirerade designen gör att den passar in i alla kök.

176864 Dualit Dualit Kitchen Scale Kitchen Scales Dualit - Analog köksvåg med maxvikt 5kg Dualit köksvåg är ett perfekt komplement till alla kök och blivande kockar. Med en stor lättläst urtavla som visar både i Kg och lbs samt en stor slitstark skål i rostfritt stål är Dualit köksvåg ett viktigt tillbehör i köket. Kalibreringslhjulet låter dig kalibrera vågen så att du får ett exakt mått på det du behöver väga. Den retroinspirerade designen gör att den passar in i alla kök. Köksvåg 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Köksvåg