Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Exklusiv kolsyremaskin för dig som är kvalitetsmedveten

Aarke Carbonator II Black

  Art.nr: 1006015
  • Unik design med exklusiv pulverlackering
  • Rejält byggd och kompakt
  • Unikt tillverkad spak
  • Unikt säkerhetssystem

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Aarke Carbonator Black är en exklusiv pulverlackerad kolsyremaskin som kommer se fantastisk ut under många år på köksbänken. Den är rejäl och kompakt till skillnad från plastiga maskiner som dominerat marknaden fram  tills nu.

Designad med kvalitet och utséende i åtanke

Aarke Carbonator är avancerat designad från insidan och ut med målet att göra den så kompakt som möjligt. Just att den är så smäcker är en av innovationerna med konstruktionen. Trots den kompakta designen så rymmer maskinen ett unikt säkerhetssystem bestående av hela 3 säkerhetsventiler.

Unikt tillverkad spak

Spaken både kolsyrar och luftar av flaskan. Tryck bara på spaken och håll den nere till du hör ett surrande ljud från en av ventilerna. Sen släpper du bara spaken och skruvar ur flaskan. Det kunde inte vara enklare.

Om varumärket Aarke

Aarke betyder ”vardag” på sydsamiska, ett språk som talas av bara 500 människor i norra Sverige. Varumärket Aarke grundades av två industridesigners, Jonas Groth och Carl Ljungh, med målet att formge, utveckla och sälja hushållsprodukter i premiumsegmentet.

Den första produkten, kolsyremaskinen Aarke Carbonator, lanserades tillsammans med AGA Gas, det klassiska svenska gasbolaget, i slutet av 2016.

Kolsyreflaska ingår inte, däremot en PET-flaska.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1006015 Aarke Aarke Carbonator II Black AA01 Aarke Carbonator Black är en exklusiv pulverlackerad kolsyremaskin som kommer se fantastisk ut under många år på köksbänken. Den är rejäl och kompakt till skillnad från plastiga maskiner som dominerat marknaden fram  tills nu. Designad med kvalitet och utséende i åtanke Aarke Carbonator är avancerat designad från insidan och ut med målet att göra den så kompakt som möjligt. Just att den är så smäcker är en av innovationerna med konstruktionen. Trots den kompakta designen så rymmer maskinen ett unikt säkerhetssystem bestående av hela 3 säkerhetsventiler. Unikt tillverkad spak Spaken både kolsyrar och luftar av flaskan. Tryck bara på spaken och håll den nere till du hör ett surrande ljud från en av ventilerna. Sen släpper du bara spaken och skruvar ur flaskan. Det kunde inte vara enklare. Om varumärket Aarke Aarke betyder ”vardag” på sydsamiska, ett språk som talas av bara 500 människor i norra Sverige. Varumärket Aarke grundades av två industridesigners, Jonas Groth och Carl Ljungh, med målet att formge, utveckla och sälja hushållsprodukter i premiumsegmentet.Den första produkten, kolsyremaskinen Aarke Carbonator, lanserades tillsammans med AGA Gas, det klassiska svenska gasbolaget, i slutet av 2016. Kolsyreflaska ingår inte, däremot en PET-flaska. Kolsyremaskin 4,2 21 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Kolsyremaskin