Aarke Carbonator Steel II - Exklusiv kolsyremaskin för dig som är kvalitetsmedveten
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Exklusiv kolsyremaskin för dig som är kvalitetsmedveten

Aarke Carbonator Steel II

  Art.nr: 244152
  • Unik design i rostfritt stål
  • Rejält byggd och kompakt
  • Unikt tillverkad spak
  • Unikt säkerhetssystem
Färg/Variant: Rostfritt stål

1 790:-

Delbetala från 188:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Aarke Carbonator II Steel är en exklusiv kolsyremaskin i rostfritt stål som kommer se fantastisk ut under många år på köksbänken. Den är rejäl och kompakt till skillnad från plastiga maskiner som dominerat marknaden fram  tills nu.

Designad med kvalitet och utséende i åtanke

Aarke Carbonator är avancerat designad från insidan och ut med målet att göra den så kompakt som möjligt. Just att den är så smäcker är en av innovationerna med konstruktionen. Trots den kompakta designen så rymmer maskinen ett unikt säkerhetssystem bestående av hela 3 säkerhetsventiler.

Unikt tillverkad spak

Spaken både kolsyrar och luftar av flaskan. Tryck bara på spaken och håll den nere till du hör ett surrande ljud från en av ventilerna. Sen släpper du bara spaken och skruvar ur flaskan. Det kunde inte vara enklare.

Om varumärket Aarke

Aarke betyder ”vardag” på sydsamiska, ett språk som talas av bara 500 människor i norra Sverige. Varumärket Aarke grundades av två industridesigners, Jonas Groth och Carl Ljungh, med målet att formge, utveckla och sälja hushållsprodukter i premiumsegmentet.

Den första produkten, kolsyremaskinen Aarke Carbonator, lanserades tillsammans med AGA Gas, det klassiska svenska gasbolaget, i slutet av 2016.

Kompatibilitet

Aarke Carbonator II är kompatibel med kolsyrepatroner från bland annat Sodastream, AGA och Linde. En kolsyrepatron som godkänts för användning tillsammans med en kolsyremaskin kommer att fungera med Carbonator II.

I förpackningen

  • Aarke Carbonator II
  • PET-flaska