Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Svensktillverkad kolsyremaskin i snövit färg

AGA AQVIA Balance

  Art.nr: 185750
  • Svensktillverkad kolsyremaskin
  • Inklusive 1 petflaska 1l
  • "Bäst i test" i SVT Plus
  • Levererar kolsyrat vatten via ett enkelt knapptryck
  • Flaska med hermetisk försegling
599:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Aqvia Balance - Svensktillverkad kolsyremaskin i stilren design

AGA Aqvias stilrena kolsyremaskiner är mycket enkla att hantera. De ger dig kolsyrat vatten via ett enkelt knapptryck. Vill du ha mer kolsyra? Tryck några gånger till.

Allt du behöver för att göra läsk, bubbelvatten och lätt smaksatt bordsvatten hemma är vanligt kranvatten, en AQVIA-maskin en gaspatron samt en smak. Slipp släpandet av tunga flaskor ifrån affären och slipp böket med att panta!

Att göra sitt eget kolsyrade vatten är bra för både hälsan och miljön. En liter köpt kolsyrat vatten kräver 500 gånger mer energi än samma mängd vatten ur egen kran.

Bäst i test

AGA Aqvia balance fick bäst i test i SVT PLUS. Mer finns att läsa om testet på myaga.se

Tåliga flaskor

Flaskan till din kolsyremaskin görs med en process som garanterar den genomskinliga PET-plastens styrka. Flaskan har en kork med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge. Flaskan kan rengöras i varmt vatten med en flaskborste och lite vanligt diskmedel vid behov. Diska inte flaskorna i diskmaskin, eftersom flaskornas elasticitet försvagas vid extrem värme.

OBS! Glöm ej att köpa till kolsyrepatron!