Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Svensktillverkad rostfri kolsyremaskin!

AGA AQVIA Exclusive

  Art.nr: 125244
 • Svensktillverkad kolsyremaskin i rostfritt stål.
 • Två enliters PET-flaskor medföljer.
 • Levereras med kolsyrepatron som räcker upp till ca 60 liter.
 • Bäst i test i SVT Plus.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Svensktillverkad kolsyremaskin i rostfritt stål med mattsvarta detaljer
Aqvias stilrena kolsyremaskiner är mycket enkla att hantera. De ger dig kolsyrat vatten via ett enkelt knapptryck. Vill du ha mer kolsyra? Tryck några gånger till.

Allt du behöver för att göra läsk, bubbelvatten och lätt smaksatt bordsvatten hemma är vanligt kranvatten, en AQVIA-maskin med tillhörande gaspatron samt en av smakerna. Slipp släpandet av tunga flaskor ifrån affären och slipp böket med att panta!

Snabbt, enkelt och bra för miljön
Du har alltid gott vatten till hands, du slipper släpa på backar och returflaskor och du bestämmer själv hur mycket kolsyra du vill ha. Du kan också göra dina egna drycker genom att tillsätta olika smakessenser i det kolsyrade vattnet.

Tåliga flaskor
Flaskan till din kolsyremaskin görs med en process som garanterar den genomskinliga PET-plastens styrka. Flaskan har en kork med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge. Flaskan kan rengöras i varmt vatten med en flaskborste och lite vanligt diskmedel vid behov. Placera inte flaskorna i diskmaskin, eftersom flaskornas elasticitet försvagas vid extrem värme.

Innehåll: En AQVIA-maskin, två enliters vattenflaskor (en svart i plast och en rostfri flaska) , en kolsyrepatron (425 g).

Mått (höjd x djup x bredd): 437 x 255 x 135 mm
Vikt: 3,7 kg inklusive kolsyrepatron
 

Titta även på

(1 st)
 • Kolsyremaskin med patron
 • 3 förinställda kolsyrenivåer
 • Prisbelönad design

1 290:-

Titta även på

(1 st)
 • Kolsyremaskin med patron
 • 3 förinställda kolsyrenivåer
 • Prisbelönad design

1 290:-

125244 AGA AGA AQVIA Exclusive 323604 Svensktillverkad kolsyremaskin i rostfritt stål med mattsvarta detaljerAqvias stilrena kolsyremaskiner är mycket enkla att hantera. De ger dig kolsyrat vatten via ett enkelt knapptryck. Vill du ha mer kolsyra? Tryck några gånger till.Allt du behöver för att göra läsk, bubbelvatten och lätt smaksatt bordsvatten hemma är vanligt kranvatten, en AQVIA-maskin med tillhörande gaspatron samt en av smakerna. Slipp släpandet av tunga flaskor ifrån affären och slipp böket med att panta!Snabbt, enkelt och bra för miljönDu har alltid gott vatten till hands, du slipper släpa på backar och returflaskor och du bestämmer själv hur mycket kolsyra du vill ha. Du kan också göra dina egna drycker genom att tillsätta olika smakessenser i det kolsyrade vattnet.Tåliga flaskorFlaskan till din kolsyremaskin görs med en process som garanterar den genomskinliga PET-plastens styrka. Flaskan har en kork med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge. Flaskan kan rengöras i varmt vatten med en flaskborste och lite vanligt diskmedel vid behov. Placera inte flaskorna i diskmaskin, eftersom flaskornas elasticitet försvagas vid extrem värme.Innehåll: En AQVIA-maskin, två enliters vattenflaskor (en svart i plast och en rostfri flaska) , en kolsyrepatron (425 g).Mått (höjd x djup x bredd): 437 x 255 x 135 mmVikt: 3,7 kg inklusive kolsyrepatron  Kolsyremaskin 4,3 29 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Kolsyremaskin