Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kvalitetskontrollerad kolsyrepatron

SodaStream Kolsyrepatron 60 liter

  Art.nr: 1010348
  • Ger 60 liter kolsyrad dryck
  • För SodaStream och AGA kolsyremaskiner
  • Kostar 79:- vid inbyte i Lagershop

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SodaStream kolsyrepatron ger 60 liter kolsyrad dryck och alla SodaStreams kolsyrecylindrar är garanterat kvalitetskontrollerade tre gånger. Kontrollerna består av en hygienisk rengöring, fyllning av cylindrar med koldioxid av högsta kvalitet och en försegling som är manipulationssäker som garanterar att cylindern är påfylld och kontrollerad av SodaStream. 

Skador som uppstår med en cylinder som inte kommer från SodaStream täcks därför inte av SodaStreams garanti på sina kolsyremaskiner.

Snabbt, enkelt och bra för miljön

Du har alltid gott vatten till hands, du slipper släpa på backar och returflaskor och du bestämmer själv hur mycket kolsyra du vill ha. Du kan också göra dina egna drycker genom att tillsätta olika smakessenser i det kolsyrade vattnet.

Att göra sitt eget kolsyrade vatten är bra för både hälsan och miljön. En liter köpt kolsyrat vatten kräver 500 gånger mer energi än samma mängd vatten ur egen kran.

Lämna din gamla patron i pant

Byt in din använda gaspatron (425 g kolsyreflaska). I våra Lagershopar kan du byta in din tomma SodaStream-gaspatron mot en ny och då kostar den nya 79:-.

1010348 1010348 SodaStream SodaStream Kolsyrepatron 60 liter 1032310770 SodaStream kolsyrepatron ger 60 liter kolsyrad dryck och alla SodaStreams kolsyrecylindrar är garanterat kvalitetskontrollerade tre gånger. Kontrollerna består av en hygienisk rengöring, fyllning av cylindrar med koldioxid av högsta kvalitet och en försegling som är manipulationssäker som garanterar att cylindern är påfylld och kontrollerad av SodaStream.  Skador som uppstår med en cylinder som inte kommer från SodaStream täcks därför inte av SodaStreams garanti på sina kolsyremaskiner. Snabbt, enkelt och bra för miljön Du har alltid gott vatten till hands, du slipper släpa på backar och returflaskor och du bestämmer själv hur mycket kolsyra du vill ha. Du kan också göra dina egna drycker genom att tillsätta olika smakessenser i det kolsyrade vattnet. Att göra sitt eget kolsyrade vatten är bra för både hälsan och miljön. En liter köpt kolsyrat vatten kräver 500 gånger mer energi än samma mängd vatten ur egen kran. Lämna din gamla patron i pant Byt in din använda gaspatron (425 g kolsyreflaska). I våra Lagershopar kan du byta in din tomma SodaStream-gaspatron mot en ny och då kostar den nya 79:-. Kolsyrepatron 4,8 5 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Kolsyremaskin
  4. Kolsyrepatron