MySoda Woody Pigeon excl. Gas Cylinder - Kolsyremaskin i hållbart material inkl en flaska
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Kolsyremaskin i hållbart material inkl en flaska

MySoda Woody Pigeon excl. Gas Cylinder

  Art.nr: 1017357
  • Stilren och snygg design
  • Kräver ingen elektricitet
  • Tyst i bruk
  • Vattenflaska 1L ingår
  • Tillverkad i miljövänligt material
Färg/Variant: Pigeon

699:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Mysoda Woody (Pigeon) kolsyremaskin är den perfekta kombinationen av miljövänlighet och design. Med sin lätta doft av trä för Woody med sig en känsla av natur till ditt kök och avslöjar därmed sin hemlighet. Woody tillverkas nämligen av träbaserad biokomposit, som till nära 100% består av förnybara råmaterial. Woodys eleganta utförande låter träfibrerna i materialet lysa igenom för en unik känsla. 

Elegans och bekvämlighet

Woody för med sig en smula elegans och bekvämlighet i din vardag. Den är mycket tyst i bruk och och har en behändig snabblåsmekanism för vattenflaskan. Du kan placera maskinen var som helst i ditt kök eftersom den inte kräver någon elektricitet. Woody är formgiven i den nordiskt rena och enkla stilen och har beviljats märket “Design from Finland”. Biokompositen som maskinen tillverkats av levereras av det finländska bioindustriföretaget UPM och tillverkaren lämnar två års garanti.

OBS! Kolsyrepatron ingår ej.

I förpackningen:

  • Mysoda Woody kolsyremaskin
  • Återanvändningsbar vattenflaska 1L