Party cooler - för läskande kylda drycker

Andersson PartyCooler PYC 3.3

  Art.nr: 1006426
 • Kapacitet: 50 liter
 • Temperatur: 0-16 grader
 • Plats för 85 st 33 cl burkar
 • 2 hyllor + 2 korgar
 • Tåligt lock med gångjärn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson PYC 3.3 är en party cooler som är ett måste för varje terrass när du ställer till med grillkväll. Med en kapacitet att kyla och 85 st 33 cl burkar kalla på samma gång blir den snabbt oumbärlig för terrassen. Tillverkad i rostfritt stål för att hålla hög kvalitet.

I Andersson PYC 3.3 går det även bra att förvara övriga kylvaror till middagsbordet såsom t.ex vitlökssmör, bordsmargarin, kött eller grönsaker som ska grillas eller varför inte en kall sås? Möjligheterna blir många och du behöver inte springa mellan grillen och kylskåpet utan har allt på plats ute redan. Andersson PYC 3.3 är utrustad med tåligt lock med gångjärn och fyra hjul på undersidan så att man enkelt kan flytta på den när den inte används. Detta gör den smidigare att använda till skillnad mot en traditionell vinkyl.

Ställbar temperatur

Temperaturen går att ställa in från 16 grader ända ner till 0 grader så att du kan få riktigt kall dryck. Du ställer enkelt in temperaturen med kontrollpanelen med en knapptryckning.

Två avlastningshyllor

Party coolern är utrustad med två stycken avtagbara hyllor som kan användas som avlastningsyta om du t.ex. ska blanda en drink eller hälla upp dricka.

Två korgar

Om du inte vill fylla hela party coolern så får du med två stycken korgar du hänger inuti party coolern för att enklare komma åt dina kylda drycker eller mat.

Andersson PYC 3.3 - Party Cooler - För läskande kylda drycker

OBS! Party Cooler kan transporteras liggande, men måste låtas stå upprätt i 12 timmar innan den startas första gången såsom alla produkter med kylaggregat.

Specifikationer Andersson PYC 3.3:

 • Strömkälla: 220 V
 • Energiklass: A+
 • Säkring: 3,15 A
 • Total effekt: 0,1 kW
 • Energiförbrukning: 172, 5 W
 • Köldmedium: R600a, 27 g
 • Material: Aluminium + ABS (botten)
 • Vikt: 24 kg
 • Innermått djup: 43,3 cm, Diameter: 36,8 cm
 • Yttermått: Höjd: 85 cm, Bredd: 51 cm
 • Sladdlängd ca 2 m
1006426 Andersson Andersson PartyCooler PYC 3.3 KC-50 Andersson PYC 3.3 är en party cooler som är ett måste för varje terrass när du ställer till med grillkväll. Med en kapacitet att kyla och 85 st 33 cl burkar kalla på samma gång blir den snabbt oumbärlig för terrassen. Tillverkad i rostfritt stål för att hålla hög kvalitet. I Andersson PYC 3.3 går det även bra att förvara övriga kylvaror till middagsbordet såsom t.ex vitlökssmör, bordsmargarin, kött eller grönsaker som ska grillas eller varför inte en kall sås? Möjligheterna blir många och du behöver inte springa mellan grillen och kylskåpet utan har allt på plats ute redan. Andersson PYC 3.3 är utrustad med tåligt lock med gångjärn och fyra hjul på undersidan så att man enkelt kan flytta på den när den inte används. Detta gör den smidigare att använda till skillnad mot en traditionell vinkyl. Ställbar temperatur Temperaturen går att ställa in från 16 grader ända ner till 0 grader så att du kan få riktigt kall dryck. Du ställer enkelt in temperaturen med kontrollpanelen med en knapptryckning. Två avlastningshyllor Party coolern är utrustad med två stycken avtagbara hyllor som kan användas som avlastningsyta om du t.ex. ska blanda en drink eller hälla upp dricka. Två korgar Om du inte vill fylla hela party coolern så får du med två stycken korgar du hänger inuti party coolern för att enklare komma åt dina kylda drycker eller mat. OBS! Party Cooler kan transporteras liggande, men måste låtas stå upprätt i 12 timmar innan den startas första gången såsom alla produkter med kylaggregat. Specifikationer Andersson PYC 3.3: Strömkälla: 220 VEnergiklass: A+Säkring: 3,15 ATotal effekt: 0,1 kWEnergiförbrukning: 172, 5 WKöldmedium: R600a, 27 gMaterial: Aluminium + ABS (botten)Vikt: 24 kgInnermått djup: 43,3 cm, Diameter: 36,8 cmYttermått: Höjd: 85 cm, Bredd: 51 cmSladdlängd ca 2 m Kylbox 4,5 19 1990 SEK 1990 NewCondition PreOrder
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Kylbox