Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull matberedare med två hastigheter och pulsfunktion

Andersson Matberedare FDS 2.0

  Art.nr: 1004734
 • Effekt: 1000 W
 • Två hastigheter med pulsfunktion
 • Matberedare, blender & kvarn
 • Knivar i rostfritt stål

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson FDS 2.0 är en kraftfull matberedare med mängder av möjligheter för att förenkla och effektivisera ditt arbete i köket. Med en effekt på 1000 W och med två förinställda hastigheter samt pulsfunktion får du en matberedare som hackar, blandar, knådar och strimlar med perfekt resultat. 

Andersson FDS 2.0 inkluderar: Matberedare med skål på 3,5 l, blender 1,8 l, kvarn 200 ml, fem olika knivar i rostfritt stål och ett degblad för bakning. Den stilrena matberedaren med detaljer i rostfritt stål står stabilt på anti-slip-fötter och alla avtagbara delar går att diska i diskmaskin.

Andersson FDS 2.0

Två hastigheter och pulsfunktion

Andersson FDS 2.0 har två förinställda hastigheter som låter dig styra effekten beroende på vilken uppgift matberedaren ska utföra. Använd det långsammare läget när du exempelvis ska knåda deg och den högre hastigheten när du ska skära kött, hacka lök eller göra smoothies.

Med den praktiska pulsfunktionen får du ytterligare precision när du förbereder dina ingredienser - styr reglaget själv för ett perfekt resultat. 

Blender för utsökta smoothies

Använd den medföljande blendern och blanda ihop goda soppor, såser och nyttiga smoothies. 

Behållaren rymmer hela 1,8 liter och har ett rejält handtag som underlättar hantering.

Andersson FDS 2.0

Kvarn för malning av kryddor och kaffebönor

Kvarnen rymmer 200 ml och är perfekt för malning av kaffebönor, kryddor och hårda ostar. Med en effekt på 1000 W får du snabbt och lätt ett perfekt resultat.

Praktisk låda för förvaring

Använd den praktiska lådan på matberedaren och förvara reservbladen, spateln och andra tillbehör för snabb åtkomst vid nästa matlagning.

Andersson FDS 2.0

Diskmaskinssäker

Alla avtagbara delar på Andersson FDS 2.0 tål att diskas i diskmaskin för enkel och smidig rengöring.

Finns i förpackningen:

 • Matberedare (3,5 liter)
 • Blender (1,8 liter)
 • Kvarn (200 ml)
 • Degblad
 • Hackskiva
 • Skärskiva med fem utbytbara blad (kan återfinnas i förvaringslådan på matberedaren)
 • Spatel
 • Användarmanual

Vissa av tillbehören ligger förvarade i matberedarens förvaringslåda. 

1004734 1004734 Andersson Andersson Matberedare FDS 2.0 FP403W Andersson FDS 2.0 är en kraftfull matberedare med mängder av möjligheter för att förenkla och effektivisera ditt arbete i köket. Med en effekt på 1000 W och med två förinställda hastigheter samt pulsfunktion får du en matberedare som hackar, blandar, knådar och strimlar med perfekt resultat.  Andersson FDS 2.0 inkluderar: Matberedare med skål på 3,5 l, blender 1,8 l, kvarn 200 ml, fem olika knivar i rostfritt stål och ett degblad för bakning. Den stilrena matberedaren med detaljer i rostfritt stål står stabilt på anti-slip-fötter och alla avtagbara delar går att diska i diskmaskin. Två hastigheter och pulsfunktion Andersson FDS 2.0 har två förinställda hastigheter som låter dig styra effekten beroende på vilken uppgift matberedaren ska utföra. Använd det långsammare läget när du exempelvis ska knåda deg och den högre hastigheten när du ska skära kött, hacka lök eller göra smoothies. Med den praktiska pulsfunktionen får du ytterligare precision när du förbereder dina ingredienser - styr reglaget själv för ett perfekt resultat.  Blender för utsökta smoothies Använd den medföljande blendern och blanda ihop goda soppor, såser och nyttiga smoothies.  Behållaren rymmer hela 1,8 liter och har ett rejält handtag som underlättar hantering. Kvarn för malning av kryddor och kaffebönor Kvarnen rymmer 200 ml och är perfekt för malning av kaffebönor, kryddor och hårda ostar. Med en effekt på 1000 W får du snabbt och lätt ett perfekt resultat. Praktisk låda för förvaring Använd den praktiska lådan på matberedaren och förvara reservbladen, spateln och andra tillbehör för snabb åtkomst vid nästa matlagning. Diskmaskinssäker Alla avtagbara delar på Andersson FDS 2.0 tål att diskas i diskmaskin för enkel och smidig rengöring. Finns i förpackningen: Matberedare (3,5 liter)Blender (1,8 liter)Kvarn (200 ml)DegbladHackskivaSkärskiva med fem utbytbara blad (kan återfinnas i förvaringslådan på matberedaren)SpatelAnvändarmanual Vissa av tillbehören ligger förvarade i matberedarens förvaringslåda.  Matberedare 4 42 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Matberedare