Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt grönsakssvarv för sallader med twist

Kenwood FGP203WG

  Art.nr: 244327
 • 70 W
 • Höjd 36 cm
 • Sätt skruv på salladen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Piffa upp sallader, imponera med toppingen på smörgåstårtan och gör det roligare att äta nyttigare. Kenwood Spiralizer FGP203WG är en grönsakssvarv, en typ av elektrisk riv- och skivmaskin som förvandlar dina grönsaker till skruvade nudlar. Spiralizer är ett enkelt och roligt sätt för att få en uppfriskande twist i sallader, grytor, soppor och desserter.

Spiralizer är enkel att använda. Snabbt och enkelt kan du göra grönsakspasta av morötter, gurka, zucchini, rödbetor och mycket mer. Var kreativ och använd fantasin, gör nya versioner av klassiska verk eller skapa nya kreationer av sallader, huvudrätter och efterrätter med spiralformade grönsaker och frukter.

Ät nyttigare

Spiralizer är ett roligt och perfekt sätt för att ersätta pasta, ris och till och med chips så att du och din familj kan njuta av nyttigare måltider tillsammans. Maskinen kan hantera en bred variation av grönsaker och frukter utan problem och hjälper dig samtidigt hålla köket rent. 

Specifikationer

 • Material: Plast
 • Färg: Vit & grön 
 • Ström: 70 W 
 • Blad i rostfritt stål
 • Storlek: 20,2 x 14.8 x 36,6 cm
 • Vikt: 1,8 kg
244327 244327 Kenwood Kenwood FGP203WG FGP203WG Piffa upp sallader, imponera med toppingen på smörgåstårtan och gör det roligare att äta nyttigare. Kenwood Spiralizer FGP203WG är en grönsakssvarv, en typ av elektrisk riv- och skivmaskin som förvandlar dina grönsaker till skruvade nudlar. Spiralizer är ett enkelt och roligt sätt för att få en uppfriskande twist i sallader, grytor, soppor och desserter. Spiralizer är enkel att använda. Snabbt och enkelt kan du göra grönsakspasta av morötter, gurka, zucchini, rödbetor och mycket mer. Var kreativ och använd fantasin, gör nya versioner av klassiska verk eller skapa nya kreationer av sallader, huvudrätter och efterrätter med spiralformade grönsaker och frukter. Ät nyttigare Spiralizer är ett roligt och perfekt sätt för att ersätta pasta, ris och till och med chips så att du och din familj kan njuta av nyttigare måltider tillsammans. Maskinen kan hantera en bred variation av grönsaker och frukter utan problem och hjälper dig samtidigt hålla köket rent.  Specifikationer Material: PlastFärg: Vit & grön Ström: 70 W Blad i rostfritt stålStorlek: 20,2 x 14.8 x 36,6 cmVikt: 1,8 kg *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Matberedare 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Matberedare