Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull matberedare med pulsfunktion

ON Matberedare 10

  Art.nr: 1004761
 • Effekt: 800 W
 • Två hastigheter
 • Pulsfunktion
 • Skål: 1,5 liter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Food Processor är en kraftfull och kompakt matberedare med en effekt på 800 W. Matberedaren är utrustad med en stor skål som rymmer 1,5 liter och har två förinställda hastigheter samt pulsfunktion vilket ger ett bra resultat oavsett recept. Med avtagbara delar och en höjd på 25,5 cm får du en smidig matberedare som både är enkel att rengöra och som inte tar för mycket plats på köksbänken.

Två hastigheter och pulsfunktion

Matberedaren har två förinställda hastigheter som låter dig styra effekten beroende på vilken uppgift matberedaren ska utföra. ON Food Processor är även utrustad med pulsfunktion vilket ger dig ökad precision när du förbereder dina ingredienser för matlagning eller degen när det är dags för bakning.

Ingår i förpackningen:

 • Matberedare
 • Knivblad
 • Skärskivor
 • Användarmanual
ON Food Processor 10 - Matberedare
1004761 ON ON Matberedare 10 WFP-001 ON Food Processor är en kraftfull och kompakt matberedare med en effekt på 800 W. Matberedaren är utrustad med en stor skål som rymmer 1,5 liter och har två förinställda hastigheter samt pulsfunktion vilket ger ett bra resultat oavsett recept. Med avtagbara delar och en höjd på 25,5 cm får du en smidig matberedare som både är enkel att rengöra och som inte tar för mycket plats på köksbänken. Två hastigheter och pulsfunktion Matberedaren har två förinställda hastigheter som låter dig styra effekten beroende på vilken uppgift matberedaren ska utföra. ON Food Processor är även utrustad med pulsfunktion vilket ger dig ökad precision när du förbereder dina ingredienser för matlagning eller degen när det är dags för bakning. Ingår i förpackningen: MatberedareKnivbladSkärskivorAnvändarmanual Matberedare 4 15 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Matberedare