Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vakuumförpackare med antikrossfunktion

Andersson VMS 2.0

  Art.nr: 180927
  • Antikrossfunktion
  • Håll mat färsk upp till 5 gånger längre
  • Sladdförvaring
  • Inbyggd rullplastskärare
  • Skyddar mot frostskador

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Att vakuumförpacka maten gör att du sparar pengar då den håller sig upp till 5 gånger längre. Det går snabbt och är enkelt att använda vakuumförpackaren och du behöver inte oroa dig för frostskador om du vill frysa in dina varor. 

Håller din mat färsk och frostskadefri

Andersson VMS 2.0 vakuumförpackare håller dina matvaror färska upp till 5 gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Dessutom skyddar vakuumförpackningen även mot frysskador när du fryser in maten. En vakuumförpackare är ett utmärkt komplement till dig som har köttkvarn eller vill spara plats i frysen.

Rullplastskärare

Andersson VMS 2.0 är utrustad med en behållare du förvarar din rullplast i. När du skall försegla mat med rullplasten drar du enkelt ut önskad längd och skär av den med det inbyggda skärbladet. Detta gör det otroligt smidigt när du både förvarar och använder vakuumförpackaren.

Enkel process

Att försegla maten kan tänkas krångligt och ta lång tid, men så är inte fallet. Hela processen görs i tre steg.

1. Fyll påsen med vad du vill vakuumförpacka och placera öppningen i maskinen.
2. Stäng locket och tryck på "Vacuum/Seal". När det är klar slår VMS 2.0 av sig själv.
3. Ta bort den färdiga påsen.

Anti-krossfunktion

Vakuumförpackaren Andersson VMS 2.0 är utrustad med en funktion som kallas för "Anti-Crush". Detta förhindrar att känsliga matvaror krossas och hanterar packar extra skonsamt. På så sätt får du alltid ett bra resultat.

Rullplast eller Påse

Med rullplasten kan du göra egna påsar av valfri storlek. Dessa skärs till i önskad storlek med hjälp av det inbyggda skärbladet. När du skurit till plasten i den storlek du vill ha den i försluter du ena sidan genom att trycka på "Seal only", och sedan lägger du i maten och går igenom de tre tidigare beskrivna stegen. Det finns även färdiga påsar att köpa till.

Dimensioner

Mått: BxHxD 455x119x232mm
Vikt: 3,18kg

I paketen

Vakuumförpackare
1 rullplast 3m x 22cm
1 rullplast 3m x 28cm
Användarmanual

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson VMS 2.0 Att vakuumförpacka maten gör att du sparar pengar då den håller sig upp till 5 gånger längre. Det går snabbt och är enkelt att använda vakuumförpackaren och du behöver inte oroa dig för frostskador om du vill frysa in dina varor. Håller din mat färsk och frostskadefriAndersson VMS 2.0 vakuumförpackare håller dina matvaror färska upp till 5 gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Dessutom skyddar vakuumförpackningen även mot frysskador när du fryser in maten. En vakuumförpackare är ett utmärkt komplement till dig som har köttkvarn eller vill spara plats i frysen.RullplastskärareAndersson VMS 2.0 är utrustad med en behållare du förvarar din rullplast i. När du skall försegla mat med rullplasten drar du enkelt ut önskad längd och skär av den med det inbyggda skärbladet. Detta gör det otroligt smidigt när du både förvarar och använder vakuumförpackaren.Enkel processAtt försegla maten kan tänkas krångligt och ta lång tid, men så är inte fallet. Hela processen görs i tre steg.1. Fyll påsen med vad du vill vakuumförpacka och placera öppningen i maskinen.2. Stäng locket och tryck på "Vacuum/Seal". När det är klar slår VMS 2.0 av sig själv.3. Ta bort den färdiga påsen.Anti-krossfunktionVakuumförpackaren Andersson VMS 2.0 är utrustad med en funktion som kallas för "Anti-Crush". Detta förhindrar att känsliga matvaror krossas och hanterar packar extra skonsamt. På så sätt får du alltid ett bra resultat.Rullplast eller PåseMed rullplasten kan du göra egna påsar av valfri storlek. Dessa skärs till i önskad storlek med hjälp av det inbyggda skärbladet. När du skurit till plasten i den storlek du vill ha den i försluter du ena sidan genom att trycka på "Seal only", och sedan lägger du i maten och går igenom de tre tidigare beskrivna stegen. Det finns även färdiga påsar att köpa till.DimensionerMått: BxHxD 455x119x232mmVikt: 3,18kgI paketenVakuumförpackare1 rullplast 3m x 22cm1 rullplast 3m x 28cmAnvändarmanual Matförvaring 3,9 30 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Matförvaring