Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Andra alternativ för dig

Smarta produkter för alla tillfällen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

DAY Salladsburk gör det praktiskt att ta med sig lunchen eller mellanmålet till skolan, jobbet eller resan. Eget utrymme för dressing eller andra tillbehör i locket som enkelt skruvas loss för att sedan tillföras till salladen. Avser set med en burk och en gaffel. Salladsburken och gaffeln är fri från BPA. 

Obs! Färgerna är osorterade. Ingår endast 1 styck salladskopp vid köp.

Day Day Salladsburk med lock och gaffel 75221 DAY Salladsburk gör det praktiskt att ta med sig lunchen eller mellanmålet till skolan, jobbet eller resan. Eget utrymme för dressing eller andra tillbehör i locket som enkelt skruvas loss för att sedan tillföras till salladen. Avser set med en burk och en gaffel. Salladsburken och gaffeln är fri från BPA.  Obs! Färgerna är osorterade. Ingår endast 1 styck salladskopp vid köp. Matförvaring 5 1 20 SEK 20 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Matförvaring