Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Andra alternativ för dig

Smarta produkter för alla tillfällen

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

DAY Yoghurtmugg gör det praktiskt att ta med sig frukosten eller mellanmålet till skolan, jobbet eller resan. Eget utrymme för müsli eller andra flingor och råvaror i locket som enkelt skruvas loss för att sedan tillföras till Yoghurten. Avser set med en mugg samt en sked. Yoghurtmuggen och skeden är fri från BPA. 

Obs! Färgerna är osorterade. Ingår endast 1 styck yoghurtmugg vid köp.

DAY DAY Yoghurt Mug with spoon 75214 DAY Yoghurtmugg gör det praktiskt att ta med sig frukosten eller mellanmålet till skolan, jobbet eller resan. Eget utrymme för müsli eller andra flingor och råvaror i locket som enkelt skruvas loss för att sedan tillföras till Yoghurten. Avser set med en mugg samt en sked. Yoghurtmuggen och skeden är fri från BPA.  Obs! Färgerna är osorterade. Ingår endast 1 styck yoghurtmugg vid köp. Matförvaring 15 SEK 15 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Matförvaring