Matlåda i glas, 0,63 liter

Andersson Lunch box GLB 2.1 0,63L

  Art.nr: 1006469
 • 0,63-liters lunchlåda i glas
 • Tätslutande lock med gummikant
 • Tål diskmaskin, frys, ugn & mikro
 • Klarar av temperaturer upp till 400°C
 • Inga missfärgningar och lång hållbarhet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson Lunchbox på 0,63 liter är en matlåda i glas som passar perfekt som den dagliga lunchlådan. Den livsmedelsgodkända matlådan är gjord i transparent glas så du ser maten och har ett tätslutande lock med gummikant. Locket är lätta att öppna och stänga, även om lådan kommer direkt från frysen eller mikrovågsugnen. Det tåliga materialet klarar av temperaturer från -40°C till 400°C vilket innebär att lunchlådan tål såväl maskindisk, frys, ugn som mikro.

Blir inga missfärgningar och håller länge

En matlåda i glas ger flera fördelar jämfört med en matlåda i plast. En matlåda i glas får inga missfärgningar av exempelvis tomatsås som det kan göra i en plastlåda. En matlåda i glas har längre hållbarhet, är lättare att rengöra och det slitstarka materialet tål högre grader.

Egenskaper Andersson matlåda:

 • Volym: 0,63 liter
 • Tätslutande lock med gummikant
 • Transparent / grön
 • Klarar av temperaturer: -40°C - +400°C
Matlåda i glas
1006469 Andersson Andersson Lunch box GLB 2.1 0,63L LW640RC Andersson Lunchbox på 0,63 liter är en matlåda i glas som passar perfekt som den dagliga lunchlådan. Den livsmedelsgodkända matlådan är gjord i transparent glas så du ser maten och har ett tätslutande lock med gummikant. Locket är lätta att öppna och stänga, även om lådan kommer direkt från frysen eller mikrovågsugnen. Det tåliga materialet klarar av temperaturer från -40°C till 400°C vilket innebär att lunchlådan tål såväl maskindisk, frys, ugn som mikro. Blir inga missfärgningar och håller länge En matlåda i glas ger flera fördelar jämfört med en matlåda i plast. En matlåda i glas får inga missfärgningar av exempelvis tomatsås som det kan göra i en plastlåda. En matlåda i glas har längre hållbarhet, är lättare att rengöra och det slitstarka materialet tål högre grader. Egenskaper Andersson matlåda: Volym: 0,63 literTätslutande lock med gummikantTransparent / grönKlarar av temperaturer: -40°C - +400°C Matlåda 4,8 9 29 SEK 29 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Matförvaring
 4. Matlåda