Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vakuumförseglare som även har stöd för vakuumlådor

Andersson Vakuumförseglare VMS 2.2

  Art.nr: 248415
 • Förseglar torr och våt mat
 • Skyddar mot frostskador
 • Håller mat fräsch upp till 5 ggr längre
 • Anti-krossfunktion
 • Rulle och påsar medföljer

Kombinera med

Andersson VMS 2.2
Vakuumförseglare som även har stöd för vakuumlådor

499:-


 • Pris: 598:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson VMS 2.2
Vakuumförseglare som även har stöd för vakuumlådor

499:-


 • Pris: 518:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson VMS 2.2 är en  vakuumförseglare för 20 cm-rullar eller påsar och ser till att din mat håller sig fräsch mycket längre än vanligt. Den är perfekt för dig som vill frysa in, förvara i kylskåpet längre tid eller dig som är odlare eller jägare och vill förvara dina råvaror på ett bättre, mer hållbart och skyddande sätt. 

Mer än en vakuumförseglare

Denna vakuumförseglare skiljer sig från många andra. Den är lätt att hantera. Tydliga knappar och det är lätt att komma åt alla funktioner såsom rullar och påsar. Unikt är även att den har en vakuumfunktion för att dra ut luften ur marineringsboxar och andra vakuumbehållare. Det gör du med den medföljande slangen som du kopplar mellan vakuumförseglaren och vakuumlådan.

Vakuumförpackning passar lika utmärkt till grönsaker, fisk, kött, frukt med mera. Allt som du vill ska få upp till fem gånger längre hållbarhet. Genialt och enkelt.

Plasten som användas är rejäl. Du kan koka de vakuumförpackade råvarorna i plasten om så önskas och de skyddar mot frostskador som är vanligt vid nedfrysning.

Håller din mat färsk och frostskadefri

Andersson VMS 2.2 vakuumförpackare håller dina matvaror färska upp till 5 gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Dessutom skyddar vakuumförpackningen även mot frysskador när du fryser in maten. En vakuumförpackare är ett utmärkt komplement till dig som har köttkvarn eller vill spara plats i frysen.

Anti-krossfunktion

Vakuumförseglaren Andersson VMS 2.2 är utrustad med en funktion som kallas för "Anti-Crush". Detta förhindrar att känsliga matvaror krossas och hanterar packar extra skonsamt. På så sätt får du alltid ett bra resultat.

Rullplast eller påse

Med rullplasten kan du göra egna påsar av valfri storlek. När du skurit till plasten i den storlek du vill ha den i försluter du ena sidan genom att trycka på "Seal only", och sedan lägger du i maten och går igenom de tre tidigare beskrivna stegen. Det finns även färdiga påsar att köpa till.

Egenskaper för Andersson VMS 2.2 vakuumförpackare

 • Förseglar torr och våt mat
 • Skyddar mot frostskador
 • Håller mat fräsch upp till 5 ggr längre
 • Marineringsfunktion, stöd för vakuumlådor
 • Anti-krossfunktion
 • Rulle och påsar medföljer
 • 415 x 135 x 80 mm
 • 1,35 kg
 • Medföljer: Vakuumförseglare, 1 rulle (20 cm x 2 m), 5 påsar 20 x 30 cm, slang, bruksanvisning.

Enkel process

Att försegla maten kan tänkas krångligt och ta lång tid, men så är inte fallet. Hela processen görs i tre steg.

 1. Fyll påsen med vad du vill vakuumförpacka och placera öppningen i maskinen.
 2. Stäng locket och tryck på "Vacuum/Seal". När det är klar slår VMS 1.0 av sig själv.
 3. Ta bort den färdiga påsen.

Titta även på

(22 st)
 • Praktisk förvaring för påsrullen
 • Håller matvaror färsk 5 gånger längre
 • Skyddar mot frostskador.

1 149:-

Titta även på

(22 st)
 • Praktisk förvaring för påsrullen
 • Håller matvaror färsk 5 gånger längre
 • Skyddar mot frostskador.

1 149:-

248415 Andersson Andersson Vakuumförseglare VMS 2.2 Andersson VMS 2.2 är en  vakuumförseglare för 20 cm-rullar eller påsar och ser till att din mat håller sig fräsch mycket längre än vanligt. Den är perfekt för dig som vill frysa in, förvara i kylskåpet längre tid eller dig som är odlare eller jägare och vill förvara dina råvaror på ett bättre, mer hållbart och skyddande sätt.  Mer än en vakuumförseglare Denna vakuumförseglare skiljer sig från många andra. Den är lätt att hantera. Tydliga knappar och det är lätt att komma åt alla funktioner såsom rullar och påsar. Unikt är även att den har en vakuumfunktion för att dra ut luften ur marineringsboxar och andra vakuumbehållare. Det gör du med den medföljande slangen som du kopplar mellan vakuumförseglaren och vakuumlådan. Vakuumförpackning passar lika utmärkt till grönsaker, fisk, kött, frukt med mera. Allt som du vill ska få upp till fem gånger längre hållbarhet. Genialt och enkelt. Plasten som användas är rejäl. Du kan koka de vakuumförpackade råvarorna i plasten om så önskas och de skyddar mot frostskador som är vanligt vid nedfrysning. Håller din mat färsk och frostskadefri Andersson VMS 2.2 vakuumförpackare håller dina matvaror färska upp till 5 gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Dessutom skyddar vakuumförpackningen även mot frysskador när du fryser in maten. En vakuumförpackare är ett utmärkt komplement till dig som har köttkvarn eller vill spara plats i frysen. Anti-krossfunktion Vakuumförseglaren Andersson VMS 2.2 är utrustad med en funktion som kallas för "Anti-Crush". Detta förhindrar att känsliga matvaror krossas och hanterar packar extra skonsamt. På så sätt får du alltid ett bra resultat. Rullplast eller påse Med rullplasten kan du göra egna påsar av valfri storlek. När du skurit till plasten i den storlek du vill ha den i försluter du ena sidan genom att trycka på "Seal only", och sedan lägger du i maten och går igenom de tre tidigare beskrivna stegen. Det finns även färdiga påsar att köpa till. Egenskaper för Andersson VMS 2.2 vakuumförpackare Förseglar torr och våt matSkyddar mot frostskadorHåller mat fräsch upp till 5 ggr längreMarineringsfunktion, stöd för vakuumlådorAnti-krossfunktionRulle och påsar medföljer415 x 135 x 80 mm1,35 kgMedföljer: Vakuumförseglare, 1 rulle (20 cm x 2 m), 5 påsar 20 x 30 cm, slang, bruksanvisning. Enkel process Att försegla maten kan tänkas krångligt och ta lång tid, men så är inte fallet. Hela processen görs i tre steg. Fyll påsen med vad du vill vakuumförpacka och placera öppningen i maskinen.Stäng locket och tryck på "Vacuum/Seal". När det är klar slår VMS 1.0 av sig själv.Ta bort den färdiga påsen. Vaccumförpackare 2,4 5 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Matförvaring
 4. Vaccumförpackare