Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Automatisk potatisskalare som är tyst och effektiv

C3 Peel Easy Potatisskalare med Salladsslunga

  Art.nr: 1012880
  • Elektrisk potatisskalare
  • Sallandsslunga
  • Skalar även frukt och grönsaker

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

C3 Peel Easy är en tyst potatisskalare med transparent lock och säkerhetsspärr som effektivt skalar potatis med hjälp av skalarblad i rostfritt stål. Trots att Peel Easy är skapad för potatis går det lika bra att skala allt från grönsaker, frukt med mjukt skal eller varför inte skala ett äpple eller morötter till barnet?

Peel Easy är energisnål med en låg effekt på endast 85 W. Dess design gör att den passar in i alla kök så du kan välja att ha den framme eller enkelt förvara den i ett skåp.

1012880 C3 C3 Peel Easy Potatisskalare med Salladsslunga 30-10121 C3 Peel Easy är en tyst potatisskalare med transparent lock och säkerhetsspärr som effektivt skalar potatis med hjälp av skalarblad i rostfritt stål. Trots att Peel Easy är skapad för potatis går det lika bra att skala allt från grönsaker, frukt med mjukt skal eller varför inte skala ett äpple eller morötter till barnet? Peel Easy är energisnål med en låg effekt på endast 85 W. Dess design gör att den passar in i alla kök så du kan välja att ha den framme eller enkelt förvara den i ett skåp. Potatisskalare 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Potatisskalare