Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson SWC 2.1 är en keramisk slowcooker för dig som vill haka på trenden att kunna komma hem till ljuvlig doft av nylagad mat. Den rymmer hela 6,5 liter så det räcker till hela familjen eller veckans alla matlådor. Innergrytan är keramisk som gör den tålig och mer hållbar.

Andersson SWC 2.1 keramisk slowcooker

Egenskaper för Andersson SWC 2.1 Slowcooker

  • 6,5 liters volym
  • Keramisk ytbehandling
  • Värmereglage
  • Kok- och varmhållningsfunktion
  • Tål ugn och maskindisk
  • 270 W effekt

Så här fungerar en slowcooker

Egentligen är slowcookers inget nytt fenomen. Långkok har funnits länge men det som har blivit så smart idag är att det blivit så enkelt. Förr fick man ställa ned temperaturen på plattan med locket på eller i lerkärl i ugn. Nu kan man på ett lätt sätt koka kött, grönsaker och allt du önskar i grytan bara genom att lägga ned det och välja värmeläge. Det finns mängder av recept på internet så börja florera bland alla tusentals tips och tricks.

Tips och tricks för bästa resultat

Med rätt tillvägagångssätt finns egentligen inga begränsningar. Men det finns så mycket tips och tricks som användare världen över har delat med sig för att alla ska få ut så mycket som möjligt för att uppnå det godaste, mest perfekta resultatet. Här kan du läsa mer och bli din egen professionella hemmakock.

  1. Använd rätt mängd vätska. Med en slowcooker reduceras inte vätskan på samma sätt som vanlig matlagning. Därför behövs inte lika mycket vatten. Den låga temperaturen och locket ser till att knappt någon vätska alls förloras.
  2. Om du vill ha en yta på köttet, bryn det innan du lägger in den i slowcookern.
  3. Du kan tillaga allt i en slowcooker. Kött, fisk, kyckling, grönsaker. Kött krymper inte och grönsakerna behåller sin spänst.
  4. Alla råvaror i början, ha gärna mjuka grönsaker odelade. Undvik att lyfta på locket eller att ha den på glänt. Det gör att tillagningen stoppar pga den låga temperatur som blir påverkad.
  5. Hårda köttdetaljer kan du använde för att göra grytstekar, buljonger och smarriga grillstycken.
  6. Såser! Såser mår också bra av att mogna länge. Med en slowcooker blir såserna mer smakrika och kan småputtra länge, t.ex din egna delikata tomatsås.
  7. Börja redan dagen innan. Får den längre tid på sig, desto godare blir den. Saftigare och smakrikare då den marinerar sig i sitt eget spad.

Det finns många fördelar med slowcookers

  • Spara pengar! Med en slowcooker behöver du inte köpa det dyraste köttet i mataffärer för att få ett mört och smakrikt resultat.
  • Vitaminer och näringsämnen! Med en slowcooker behålls vitaminer och näringsämnen från köttet och grönsakerna. Perfekt också att du inte behöver tillsätta fett.
  • Aktivera slowcookern på morgonen för att komma hem till en välsmakande middag. Det sparar dig tid och ger dig fantastisk mat.
  • En slow cooker drar väldigt lite ström. I detta fallet max 200W. Detta gör det till ett billigare alternativ än att till exemppel tillaga mat i ugn.
  • En slowcooker är enkelt att rengöra. Dels är den lätt att rengöra för hand med den tål även att rengöras i diskmaskin tack vare dessa keramiska, hårda yta.
Andersson Andersson SWC 2.1 SCO70-SN Andersson SWC 2.1 är en keramisk slowcooker för dig som vill haka på trenden att kunna komma hem till ljuvlig doft av nylagad mat. Den rymmer hela 6,5 liter så det räcker till hela familjen eller veckans alla matlådor. Innergrytan är keramisk som gör den tålig och mer hållbar. Egenskaper för Andersson SWC 2.1 Slowcooker 6,5 liters volymKeramisk ytbehandlingVärmereglageKok- och varmhållningsfunktionTål ugn och maskindisk270 W effekt Så här fungerar en slowcooker Egentligen är slowcookers inget nytt fenomen. Långkok har funnits länge men det som har blivit så smart idag är att det blivit så enkelt. Förr fick man ställa ned temperaturen på plattan med locket på eller i lerkärl i ugn. Nu kan man på ett lätt sätt koka kött, grönsaker och allt du önskar i grytan bara genom att lägga ned det och välja värmeläge. Det finns mängder av recept på internet så börja florera bland alla tusentals tips och tricks. Tips och tricks för bästa resultat Med rätt tillvägagångssätt finns egentligen inga begränsningar. Men det finns så mycket tips och tricks som användare världen över har delat med sig för att alla ska få ut så mycket som möjligt för att uppnå det godaste, mest perfekta resultatet. Här kan du läsa mer och bli din egen professionella hemmakock. Använd rätt mängd vätska. Med en slowcooker reduceras inte vätskan på samma sätt som vanlig matlagning. Därför behövs inte lika mycket vatten. Den låga temperaturen och locket ser till att knappt någon vätska alls förloras.Om du vill ha en yta på köttet, bryn det innan du lägger in den i slowcookern.Du kan tillaga allt i en slowcooker. Kött, fisk, kyckling, grönsaker. Kött krymper inte och grönsakerna behåller sin spänst.Alla råvaror i början, ha gärna mjuka grönsaker odelade. Undvik att lyfta på locket eller att ha den på glänt. Det gör att tillagningen stoppar pga den låga temperatur som blir påverkad.Hårda köttdetaljer kan du använde för att göra grytstekar, buljonger och smarriga grillstycken.Såser! Såser mår också bra av att mogna länge. Med en slowcooker blir såserna mer smakrika och kan småputtra länge, t.ex din egna delikata tomatsås.Börja redan dagen innan. Får den längre tid på sig, desto godare blir den. Saftigare och smakrikare då den marinerar sig i sitt eget spad. Det finns många fördelar med slowcookers Spara pengar! Med en slowcooker behöver du inte köpa det dyraste köttet i mataffärer för att få ett mört och smakrikt resultat.Vitaminer och näringsämnen! Med en slowcooker behålls vitaminer och näringsämnen från köttet och grönsakerna. Perfekt också att du inte behöver tillsätta fett.Aktivera slowcookern på morgonen för att komma hem till en välsmakande middag. Det sparar dig tid och ger dig fantastisk mat.En slow cooker drar väldigt lite ström. I detta fallet max 200W. Detta gör det till ett billigare alternativ än att till exemppel tillaga mat i ugn.En slowcooker är enkelt att rengöra. Dels är den lätt att rengöra för hand med den tål även att rengöras i diskmaskin tack vare dessa keramiska, hårda yta. Slow cooker 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Slow cooker