Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

5,6 liter slow cooker lagar mat för hela familjen

Crock-Pot 5,6 L Timeselect

  Art.nr: 1013340
  • För upp till 6-8 personer
  • Innovativ timerfunktion
  • Schemalägg måltiden upp till 12 timmar bort
  • Keep Warm-funktion
  • Rostfritt stål

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Crock-Pot 5,6 L Time Select är en slow cooker från Crock-Pot med en kapacitet på 5,6 liter. Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag, du är trött och hungrig, och när du öppnar dörren till hemmet möts du av doften av nylagad mat! Med en Crock-Pot sköter sig matlagningen själv medan du kan göra annat. Dessutom har den utrustats med en timer som gör att grytan slår över på varmhållning automatiskt. Enheten använder låga temperaturer för att tillreda dina valda ingredienser under vald tid och förhindrar att maten bränns vid medan alla vitaminer och näringsämnen bevaras.

Ställ in det klockslag du vill äta och låt Crock-Pot Time Select göra resten

Precis så enkelt är det utöver att du behöver välja vad du vill äta, hacka lite ingredienser att hälla i grytan, och efter det kan du bege dig till jobbet, skolan eller vad du nu vill göra medan middagen lagas på egen hand. Med Time Select använder du klockan på displayen och knappar in just det klockslag du vill att middagen står på bordet. Beroende på råvarorna och mängd du stoppar i grytan planerar Time Select tillagningen så att den blir klar exakt på den utsatta tiden.

Vad Time Select egentligen gör är att långsamt gå upp till ca 65°C och ligger sedan där och småputtrar fram till det är dags att köra igång tillagningen på riktigt. Då stiger värmen upp till ca 98°C. När tiden når klockslaget du valt avslutas tillagningen och temperaturen sjunker åter till ca 65°C där den står på varmhållning till dess att din Crock-Pot stängs av. På så vis är du säker på att middagen kan stå på bordet just det klockslaget du önskar.

Crock-Pot 5,6 L Time Select

Mat för hela familjen

Din Crock-Pot fungerar lika bra till köttfärssås och fläsklägg som till festligare rätter som pulled pork och högrev. Grytan lagar mat som räcker till omkring 6-8 personer. Keep Warm-funktionen låter din slow cooker även hålla maten varm tills alla dina familjemedlemmar eller gäster har ankommit.

Crock-Pot 5,6 L Time Select