Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

5,6 liter slow cooker, mat för hela familjen

Crock-Pot 5,6 L Timeselect

  Art.nr: 1013340
  • 5,6 liters kapacitet
  • För upp till 5 personer
  • Timerfunktion
  • Keep Warm-funktion
  • Rostfritt stål

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Detta är en slow cooker från Crock-Pot med en kapacitet på 5,6 liter. Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag, du är trött och hungrig, och när du öppnar dörren till hemmet möts du av doften av nylagad mat! Med en Crock-Pot sköter sig matlagningen själv medan du kan göra annat. Dessutom har den utrustats med en timer som gör att grytan slår över på varmhållning automatiskt. 

Mat för hela familjen

Din Crock-Pot fungerar lika bra till köttfärssås och fläsklägg som till festligare rätter som pulled pork och högrev. Grytan lagar mat som räcker till omkring 5 personer.

TimeSelect-funktion

Spara tid med Crock-Pot slow cooker som lagar maten åt dig. Enheten använder låga temperaturer för att tillreda dina valda ingredienser under vald tid och förhindrar att maten bränns vid medan alla vitaminer och näringsämnen bevaras.

Keep Warm-funktion

Väntar du på gäster? din slow cooker håller maten varm tills alla har kommit.

Videon ovan visar en annan modell av Crock-Pot som du hittar här.

1013340 Crock-Pot Crock-Pot 5,6 L Timeselect 201030 Detta är en slow cooker från Crock-Pot med en kapacitet på 5,6 liter. Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag, du är trött och hungrig, och när du öppnar dörren till hemmet möts du av doften av nylagad mat! Med en Crock-Pot sköter sig matlagningen själv medan du kan göra annat. Dessutom har den utrustats med en timer som gör att grytan slår över på varmhållning automatiskt. Mat för hela familjenDin Crock-Pot fungerar lika bra till köttfärssås och fläsklägg som till festligare rätter som pulled pork och högrev. Grytan lagar mat som räcker till omkring 5 personer. TimeSelect-funktionSpara tid med Crock-Pot slow cooker som lagar maten åt dig. Enheten använder låga temperaturer för att tillreda dina valda ingredienser under vald tid och förhindrar att maten bränns vid medan alla vitaminer och näringsämnen bevaras. Keep Warm-funktionVäntar du på gäster? din slow cooker håller maten varm tills alla har kommit. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Videon ovan visar en annan modell av Crock-Pot som du hittar här. Slow cooker 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Slow cooker