Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

5,7 liters multicooker med många funktioner

Crock-Pot 5,7L Express Multicooker

  Art.nr: 1005284
  • 5,7 liters kapacitet
  • 8 förinställda program
  • Slowcooking, tryckkokning, bryning och ångkokning
  • Timerfunktion
  • Fungerar även som riskokare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag, du är trött och hungrig, och när du öppnar dörren till hemmet möts du av doften av nylagad mat! Med en CrockPot sköter sig matlagningen själv medan du kan göra annat. Spara tid genom att laga långsamt helt enkelt!

Proppad med funktioner

Denna crockpot gör verkligen skäl för namnet multicooker. Förutom att vara en traditionell slowcooker kan denna mångsidiga gryta användas som riskokare, miniugn, stekgryta och ångkokare. Den är perfekt för ett långkok där du kan förbereda genom att bryna den direkt i grytan innan den får stå och puttra i några timmar. Den här slowcookern gör att man kan ägna sig åt något annat under dagen medan den lagar middagen.

Multicookern har åtta förinställda funktioner och kan förprogrammeras med en timer så att du kan skräddarsy din matlagningen precis efter din dag. Framsidan har en display som visar tiden. Innergrytan är av aluminium och med en non-stick beläggning är den enkel att rengöra och snart redo för nästa måltid. Det många inte tänker på är att den även fungerar lika bra som vanlig riskokare.

Hur gör man?

Att laga mat med en crockpot kunde inte vara enklare. Man lägger helt enkelt ingredienserna i grytan, lägger på locket, sätter kontakten i väggen och startar den. Sedan får den stå på i ungefär 1-10 (vanligen 6-8) timmar beroende på recept, och när du lyfter på locket nästa gång möts du av en underbar doft och en perfekt lagad måltid! Tack vare denna långkokare förbereder du bara maten i några minuter, och serverar senare en hemlagad måltid som smakar som om du tillbringat hela dagen i köket.

Smarta tips

Kombinera kött eller kyckling med olika grönsaker. Köttet eller kycklingen krymper inte, grönsakerna behåller sin spänst, men blir väl tillagat. Skyn kan du göra en snabb sås på, eller bara hälla över maten. Bryn köttet innan för att minska mängden naturligt fett, eller få en finare yta på köttet. 

Helen Torsgården lagar barnmat med Crock-Pot Express

1005284 Crock-Pot Crock-Pot 5,7L Express Multicooker 201025 Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag, du är trött och hungrig, och när du öppnar dörren till hemmet möts du av doften av nylagad mat! Med en CrockPot sköter sig matlagningen själv medan du kan göra annat. Spara tid genom att laga långsamt helt enkelt! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Proppad med funktioner Denna crockpot gör verkligen skäl för namnet multicooker. Förutom att vara en traditionell slowcooker kan denna mångsidiga gryta användas som riskokare, miniugn, stekgryta och ångkokare. Den är perfekt för ett långkok där du kan förbereda genom att bryna den direkt i grytan innan den får stå och puttra i några timmar. Den här slowcookern gör att man kan ägna sig åt något annat under dagen medan den lagar middagen. Multicookern har åtta förinställda funktioner och kan förprogrammeras med en timer så att du kan skräddarsy din matlagningen precis efter din dag. Framsidan har en display som visar tiden. Innergrytan är av aluminium och med en non-stick beläggning är den enkel att rengöra och snart redo för nästa måltid. Det många inte tänker på är att den även fungerar lika bra som vanlig riskokare. Hur gör man? Att laga mat med en crockpot kunde inte vara enklare. Man lägger helt enkelt ingredienserna i grytan, lägger på locket, sätter kontakten i väggen och startar den. Sedan får den stå på i ungefär 1-10 (vanligen 6-8) timmar beroende på recept, och när du lyfter på locket nästa gång möts du av en underbar doft och en perfekt lagad måltid! Tack vare denna långkokare förbereder du bara maten i några minuter, och serverar senare en hemlagad måltid som smakar som om du tillbringat hela dagen i köket. Smarta tips Kombinera kött eller kyckling med olika grönsaker. Köttet eller kycklingen krymper inte, grönsakerna behåller sin spänst, men blir väl tillagat. Skyn kan du göra en snabb sås på, eller bara hälla över maten. Bryn köttet innan för att minska mängden naturligt fett, eller få en finare yta på köttet.  Helen Torsgården lagar barnmat med Crock-Pot Express *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Slow cooker 4,9 25 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Slow cooker