Programmerbar slow cooker för långkok, stekning och ungsbakning

Crock-Pot DuraCeramic 5.0L

  Art.nr: 239188
 • 5 liter
 • Innergryta för ugn och spis (inkl induktionshällar)
 • Digital display med knappar
 • DuraCermic-beläggning
 • Automatisk varmhållning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Crock-Pot 5,0L DuraCeramic vit är en programmerbar slow cooker med digital display, timer och två värmeinställningar. Nyheten med denna crock-pot är den löstagbara innergrytan som kan användas separat på alla typer av spisar, även induktion, samt i ugn. Spara tid genom att laga mat långsamt, med Crock-Pot 5,0L DuraCeramic.

Använd på spis och i ugn

Den ljusgrå innergrytan har en kapacitet på fem liter och är beräknat att räcka till ungefär 6 personer. Nyheten att den tål att användas både i ugn och på spis - inklusive induktionshällar gör denna Crock-Pot ännu mer användbar och flexibel. Nu kan du göra allt i samma gryta, exempel bryna på spisen och få fin stekyta innan du kör långkok i värmeenheten eller värmer i ugn. Grytan har ett glaslock med värmetåligt handtag så även locket klarar att vara i ugn. 

Blir det mat över kan du ställa in grytan i kylen eller frysen. Det ger dig i slutändan mindre disk att ta hand om efteråt då grytan kan användas både som stekpanna, ugnsform och matförvaring.

DuraCeramic

Innergrytan i metall har en keramisk DuraCeramic-beläggning, helt fri från gifter och cancerframkallande ämnen som ger snabbare tillagning med upp till 20% snabbare upphettning. Ytan är mycket reptålig - fyra gånger hårdare än nonstick-beläggningar. DuraCeramic är också lätt att rengöra utan att maten fastnar eller bränner in. Handdisk rekommenderas.

Programmerbar

På framsidan av värmeenheten finns en kontrollpanel med digital display med knappar för att ställa in tiden. Crock-poten är programmerbar med två värmeinställningar och varmhållningsfunktion. Den har en 20 timmars nedräkningstimer och övergår automatiskt till värmehållning när tillagningstiden är uppnådd. Det gör att du inte behöver oroa dig över överkokt mat om du skulle fastna i bilköer på vägen hem från jobbet.

Recept medföljer

En crock-pot är perfekt för mustiga grytor, men kan användas till nästan vad som helst. Köttbullar, lasagne, pulled pork, soppor eller äppelmos är några exempel. Få inspiration och hitta recept på Crock-Pots receptbok online. Behöver du ännu mer tips så medföljer det recept med Crock-Pot 5,0L DuraCeramic.

Specifikationer

 • Kapacitet: 5 liter
 • Anpassat för: 6 personer/portioner
 • 2 värmeinställningar och varmhållningsfunktion
 • 20 timmars nedräkningstimer - övergår automatiskt till varmhållningsläge när tillagningstiden är uppnådd
 • Löstagbar gryta kan användas på spisen (även induktion), i ugnen, i kylen eller i frysen
 • DuraCeramic-beläggning
 • Glaslock med värmetåligt handtag i silikon
 • Grytan är mycket lätt att rengöra
 • Recept medföljer
 • 2 års garanti
Crock-Pot DuraCeramic 5.0L Induktion Vit
239188 Crock-Pot Crock-Pot DuraCeramic 5.0L 201019 Crock-Pot 5,0L DuraCeramic vit är en programmerbar slow cooker med digital display, timer och två värmeinställningar. Nyheten med denna crock-pot är den löstagbara innergrytan som kan användas separat på alla typer av spisar, även induktion, samt i ugn. Spara tid genom att laga mat långsamt, med Crock-Pot 5,0L DuraCeramic. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Använd på spis och i ugn Den ljusgrå innergrytan har en kapacitet på fem liter och är beräknat att räcka till ungefär 6 personer. Nyheten att den tål att användas både i ugn och på spis - inklusive induktionshällar gör denna Crock-Pot ännu mer användbar och flexibel. Nu kan du göra allt i samma gryta, exempel bryna på spisen och få fin stekyta innan du kör långkok i värmeenheten eller värmer i ugn. Grytan har ett glaslock med värmetåligt handtag så även locket klarar att vara i ugn.  Blir det mat över kan du ställa in grytan i kylen eller frysen. Det ger dig i slutändan mindre disk att ta hand om efteråt då grytan kan användas både som stekpanna, ugnsform och matförvaring. DuraCeramic Innergrytan i metall har en keramisk DuraCeramic-beläggning, helt fri från gifter och cancerframkallande ämnen som ger snabbare tillagning med upp till 20% snabbare upphettning. Ytan är mycket reptålig - fyra gånger hårdare än nonstick-beläggningar. DuraCeramic är också lätt att rengöra utan att maten fastnar eller bränner in. Handdisk rekommenderas. Programmerbar På framsidan av värmeenheten finns en kontrollpanel med digital display med knappar för att ställa in tiden. Crock-poten är programmerbar med två värmeinställningar och varmhållningsfunktion. Den har en 20 timmars nedräkningstimer och övergår automatiskt till värmehållning när tillagningstiden är uppnådd. Det gör att du inte behöver oroa dig över överkokt mat om du skulle fastna i bilköer på vägen hem från jobbet. Recept medföljer En crock-pot är perfekt för mustiga grytor, men kan användas till nästan vad som helst. Köttbullar, lasagne, pulled pork, soppor eller äppelmos är några exempel. Få inspiration och hitta recept på Crock-Pots receptbok online. Behöver du ännu mer tips så medföljer det recept med Crock-Pot 5,0L DuraCeramic. Specifikationer Kapacitet: 5 literAnpassat för: 6 personer/portioner2 värmeinställningar och varmhållningsfunktion20 timmars nedräkningstimer - övergår automatiskt till varmhållningsläge när tillagningstiden är uppnåddLöstagbar gryta kan användas på spisen (även induktion), i ugnen, i kylen eller i frysenDuraCeramic-beläggningGlaslock med värmetåligt handtag i silikonGrytan är mycket lätt att rengöraRecept medföljer2 års garanti Slow cooker 4,9 7 990 SEK 990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Slow cooker