Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Komplett sandwich-maker fixar frukostmackan på fem minuter

Hamilton Beach Breakfast Sandwich Maker

  Art.nr: 226598
  • Nonstick-beläggning
  • Stek ägg eller bacon
  • Perfekt för bagels
  • Tål maskindisk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Breakfast Sandwich Maker från Hamilton Beach är en smörgåsgrill och smart lösning som gör hela frukostmackan på bara fem minuter! På morgonen är det ofta stressigt och hektiskt när tider ska passas till förskola, skola och jobb. Många skippar då frukosten, trots att det sägs vara dagens viktigaste måltid. 

Hur fungerar den?

Välj bara ditt bröd, till exempel en bagel, muffins, fralla eller kex, och vilka ingredienser du vill ha, till exempel ost, ägg, grönsaker och kött (förkokt).
Placera den nedre halvan på bottenplattan och lägg på ätklart pålägg. Fäll sedan ner den övre ringen och kokplattan och stek ett ägg eller kanske bacon på kokplattan.
Lägg på övre delen av brödet och fäll ner locket och låt smörgåsen tillagas i 4-5 minuter.
När tillagningen är klar, vrider du undan stekplattan så ägget hamnar på den undre delen av smörgåsen. Lyft upp ringar och lock och ta av din smörgås från grillen. Klar att ätas!

Specifikationer

  • Lösa delar tål maskindisk
  • Nonstick-beläggning
  • Mått: 142 x 160 x 185 mm

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Hamilton Beach Hamilton Beach Breakfast Sandwich Maker 25477-SC Breakfast Sandwich Maker från Hamilton Beach är en smörgåsgrill och smart lösning som gör hela frukostmackan på bara fem minuter! På morgonen är det ofta stressigt och hektiskt när tider ska passas till förskola, skola och jobb. Många skippar då frukosten, trots att det sägs vara dagens viktigaste måltid.  Hur fungerar den? Välj bara ditt bröd, till exempel en bagel, muffins, fralla eller kex, och vilka ingredienser du vill ha, till exempel ost, ägg, grönsaker och kött (förkokt). Placera den nedre halvan på bottenplattan och lägg på ätklart pålägg. Fäll sedan ner den övre ringen och kokplattan och stek ett ägg eller kanske bacon på kokplattan.Lägg på övre delen av brödet och fäll ner locket och låt smörgåsen tillagas i 4-5 minuter.När tillagningen är klar, vrider du undan stekplattan så ägget hamnar på den undre delen av smörgåsen. Lyft upp ringar och lock och ta av din smörgås från grillen. Klar att ätas! Specifikationer Lösa delar tål maskindiskNonstick-beläggningMått: 142 x 160 x 185 mm Smörgåsgrill 4,8 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Smörgåsgrill