Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Slimmad Sous vide-cirkulator med LED-display

Andersson Sous Vide-Cirkulator SVS 2.1

  Art.nr: 1004750
 • 800 W
 • För 6-15 liters kapacitet
 • Temperatur upp till 90 °C
 • Vattentät med IPX7-certifiering
 • LED-pekskärm

Kombinera med

Andersson SVS 2.1
Slimmad Sous vide-cirkulator med LED-display

799:-


 • Pris: 968:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson SVS 2.1
Slimmad Sous vide-cirkulator med LED-display

799:-


 • Pris: 978:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson SVS 2.1 är en kompakt och helt vattentät sous vide-cirkulator med en diameter på endast fem cm. Med SVS 2.1 får du maten precis om på din favoritrestaurang och kan imponera på vännerna med perfekt tillagad mat. 

Den portabla sous vide-cirkulatorn har en tydlig LED-display i toppen med pekskärm där du ställer in exakt temperatur och en liten propeller i botten cirkulerar vattnet för en jämn värmefördelning. SVS 2.1 sköter tillagningen av din råvara som kommer vara perfekt tillagad rakt igenom. Ingen mer sotsvart yta och iskall mitt med andra ord.

Andersson SVS 2.1 - Sous vide

Robust och vattentät konstruktion

Andersson SVS 2.1 har ett handtag upptill med klämma för att hålla den på plats. 

Sous vide-cirkulatorn är IPX7-certifierad vilket betyder att den är byggd i helt vattentäta material ifall olyckan skulle vara framme, underdelen består av ett rostfritt hölje med plastbotten där det sitter en liten propeller för att cirkulera vattnet.

Placera SVS 2.1 i ett valfritt, vattenfyllt kärl från cirka sex liter och uppåt och fäst fast klämman. 

Sous vide-maskinen får endast användas med vatten. Den fyllda vattenvolymen måste ligga mellan MAX- och MIN-nivåmärkena på det rostfria höljet. Maten vakuumförpackas och sänks ner i vattnet. Tillaga aldrig livsmedel som inte är förpackade.

LED-display

När du ansluter kontakten i eluttaget lyser sous vide-maskinens display, tryck sedan på kugghjulet för att komma igång att ange temperaturinställningen för att därefter trycka på kugghjulet och ställa in hur lång tid maten ska tillagas.

Du kan välja temperatur upp till 90° C och timer upp till 99 timmar. När rätt temperatur uppnåtts hörs två pip och sedan börjar timern räkna ner.

Att laga mat med sous vide tar längre tid men ger ett bättre och jämnare tillagningsresultat.

Andersson SVS 2.2 - Sous Vide

Vad är Sous vide?

Sous vide uttalas [su vid] och kommer från franskan och betyder "i vakuum". Metoden innebär att man tillagar maten i en lufttät plastpåse som sedan placeras i ett vattenbad med låg, noga kontrollerad temperatur under längre tid. 

Resultatet är att temperaturen blir samma rakt igenom hela ingrediensen, det vill säga att man kan tillaga insidan med önskad temperatur utan att överkoka utsidan. Det leder i sin tur till att råvaran behåller näringsämnen och smak på ett helt överlägset sätt. Kött blir mörare och saftigare och grönsaker får en mer koncentrerad smak.

Sous vide är en tillagningsteknik som länge använts inom restaurangbranschen. Med Andersson SVS 2.1 kan du utföra denna process själv hemma i ditt eget kök. Allt som behövs är en stor gryta.

Tillagningsguide

Klicka på bilderna för större exemplar.

Andersson SVS 2.1 Tillagningsguide

Kött och grönsaker

Andersson SVS 2.1 Tillagningsguide

 • Fågel, fisk och skaldjur

Titta även på

Mer kraft

(0 st)
 • 1200 W effekt
 • För 5-20 liters kapacitet
 • Temperatur upp till 95 °C

990:-

Titta även på

Mer kraft

(0 st)
 • 1200 W effekt
 • För 5-20 liters kapacitet
 • Temperatur upp till 95 °C

990:-

1004750 Andersson Andersson Sous Vide-Cirkulator SVS 2.1 CTO7OP118W Andersson SVS 2.1 är en kompakt och helt vattentät sous vide-cirkulator med en diameter på endast fem cm. Med SVS 2.1 får du maten precis om på din favoritrestaurang och kan imponera på vännerna med perfekt tillagad mat.  Den portabla sous vide-cirkulatorn har en tydlig LED-display i toppen med pekskärm där du ställer in exakt temperatur och en liten propeller i botten cirkulerar vattnet för en jämn värmefördelning. SVS 2.1 sköter tillagningen av din råvara som kommer vara perfekt tillagad rakt igenom. Ingen mer sotsvart yta och iskall mitt med andra ord. Robust och vattentät konstruktion Andersson SVS 2.1 har ett handtag upptill med klämma för att hålla den på plats.  Sous vide-cirkulatorn är IPX7-certifierad vilket betyder att den är byggd i helt vattentäta material ifall olyckan skulle vara framme, underdelen består av ett rostfritt hölje med plastbotten där det sitter en liten propeller för att cirkulera vattnet. Placera SVS 2.1 i ett valfritt, vattenfyllt kärl från cirka sex liter och uppåt och fäst fast klämman.  Sous vide-maskinen får endast användas med vatten. Den fyllda vattenvolymen måste ligga mellan MAX- och MIN-nivåmärkena på det rostfria höljet. Maten vakuumförpackas och sänks ner i vattnet. Tillaga aldrig livsmedel som inte är förpackade. LED-display När du ansluter kontakten i eluttaget lyser sous vide-maskinens display, tryck sedan på kugghjulet för att komma igång att ange temperaturinställningen för att därefter trycka på kugghjulet och ställa in hur lång tid maten ska tillagas. Du kan välja temperatur upp till 90° C och timer upp till 99 timmar. När rätt temperatur uppnåtts hörs två pip och sedan börjar timern räkna ner. Att laga mat med sous vide tar längre tid men ger ett bättre och jämnare tillagningsresultat. Vad är Sous vide? Sous vide uttalas [su vid] och kommer från franskan och betyder "i vakuum". Metoden innebär att man tillagar maten i en lufttät plastpåse som sedan placeras i ett vattenbad med låg, noga kontrollerad temperatur under längre tid.  Resultatet är att temperaturen blir samma rakt igenom hela ingrediensen, det vill säga att man kan tillaga insidan med önskad temperatur utan att överkoka utsidan. Det leder i sin tur till att råvaran behåller näringsämnen och smak på ett helt överlägset sätt. Kött blir mörare och saftigare och grönsaker får en mer koncentrerad smak. Sous vide är en tillagningsteknik som länge använts inom restaurangbranschen. Med Andersson SVS 2.1 kan du utföra denna process själv hemma i ditt eget kök. Allt som behövs är en stor gryta. Tillagningsguide Klicka på bilderna för större exemplar. Kött och grönsaker Fågel, fisk och skaldjur Sous vide 3,9 7 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Sous vide