Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull stavmixer i rostfritt stål med många tillbehör

Andersson HDB 3.0

  Art.nr: 180941
 • Effekt: 800W
 • Rostfritt stål
 • Steglös hastighet
 • Minihackare
 • Tillbehör för potatismos

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson HDB 3.0 - Kraftfull stavmixer med många möjligheter

Andersson HDB 3.0 är en stavmixer med det lilla extra. Förutom att hacka lök, mixa smoothies och barnmat samt vispa grädde eller äggvitor kan den dessutom fixa potatismoset eller purén åt dig. Nu slipper du stå för hand och göra potatismos.

Kraftfull motor

Stavmixern är utrustad med en kraftfull motor som levererar hela 800W. Detta säkertställer en jämn användning oavsett motstånd. Du vispar grädde lika lätt som du hackar lök eller mixar din hälsodrink eller barnmat.

Steglös hastighet

Andersson HDB 3.0 har ett vred högst upp där du steglöst ställer in önskad hastighet. Behöver du den där extra kraften har den även en turboknapp som ordnar det.

Minihackare

En minihackare med kapacitet på 1250ml ser till att du kan hacka mycket på samma gång. Slipp stå med kniven och hacka lök på vanligt sätt och få tårar i ögonen. Med minihackaren kan du även hacka örter såsom basilika, dill eller gräslök till maten.

Behållare med lock

För att göra dina egna smoothies eller t.ex barnmat så medföljer en behållare med lock som har en kapacitet på 800ml vilket gör att du kan mixa tillräckligt för hela familjen på en gång.

Potatismos-tillbehör

Det är tufft att stå och mosa potatis för hand. Men Andersson HDB 3.0 har ett tillbehör som gör detta åt dig. Perfekt mosad potatis för ett lent och luftigt potatismos.

Ballongvisp

Andersson HDB 3.0 har även en ballongvisp så att du kan vispa grädden till jordgubbarna i sommar eller vispa äggvitor till marängen i studenttårtan.

Titta även på

(5 st)
 • Effekt: 750 W
 • 600 ml bägare
 • 350 ml minihackare

599:-

Titta även på

(5 st)
 • Effekt: 750 W
 • 600 ml bägare
 • 350 ml minihackare

599:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson HDB 3.0 Andersson HDB 3.0 - Kraftfull stavmixer med många möjligheterAndersson HDB 3.0 är en stavmixer med det lilla extra. Förutom att hacka lök, mixa smoothies och barnmat samt vispa grädde eller äggvitor kan den dessutom fixa potatismoset eller purén åt dig. Nu slipper du stå för hand och göra potatismos.Kraftfull motorStavmixern är utrustad med en kraftfull motor som levererar hela 800W. Detta säkertställer en jämn användning oavsett motstånd. Du vispar grädde lika lätt som du hackar lök eller mixar din hälsodrink eller barnmat.Steglös hastighetAndersson HDB 3.0 har ett vred högst upp där du steglöst ställer in önskad hastighet. Behöver du den där extra kraften har den även en turboknapp som ordnar det.MinihackareEn minihackare med kapacitet på 1250ml ser till att du kan hacka mycket på samma gång. Slipp stå med kniven och hacka lök på vanligt sätt och få tårar i ögonen. Med minihackaren kan du även hacka örter såsom basilika, dill eller gräslök till maten.Behållare med lockFör att göra dina egna smoothies eller t.ex barnmat så medföljer en behållare med lock som har en kapacitet på 800ml vilket gör att du kan mixa tillräckligt för hela familjen på en gång.Potatismos-tillbehörDet är tufft att stå och mosa potatis för hand. Men Andersson HDB 3.0 har ett tillbehör som gör detta åt dig. Perfekt mosad potatis för ett lent och luftigt potatismos.BallongvispAndersson HDB 3.0 har även en ballongvisp så att du kan vispa grädden till jordgubbarna i sommar eller vispa äggvitor till marängen i studenttårtan. Stavmixer 3,2 26 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Stavmixer