Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stark och energisnål stavmixer med multikniv

Bamix Stavblender Classic 140W

  Art.nr: 222785
 • 15000 RPM
 • Multikniv för råa och frysta livsmedel
 • Enkel rengöring
 • Krossa enkelt is

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bamix Stavmixer är en pålitlig hjälpreda i köket och får jobbet gjort på nolltid. Den starka, energisnåla motorn förbrukar endast 140 Watt trots en snabb rotation av skärbladen på 15000 RPM. Du vispar enkelt upp en majonnäs även utan ägg. Det fungerar utmärkt att använda stavmixern i alla kärl - också direkt i den kokande kastrullen på spisen.

Lätt att sätta på och stänga av, även för personer med mindre händer så att alla kan hjälpa till i köket. Den lämpar sig också utmärkt för både höger- och vänsterhänta. Knapparna är dolda under ett snyggt silikonhölje så att du enkelt rengör stavmixern och håller den fräsch.

Den medföljande multikniven möjliggör enkel hackning, mosning av både råa och kokta grönsaker, frukt, bär, barnmat och långkokt kött. Gör djupfrysta frukter till fruktglass och krossa is direkt med stavmixern.

Titta även på

(16 st)
 • Effekt: 750 W
 • 600 ml bägare
 • 350 ml minihackare

599:-

Titta även på

(16 st)
 • Effekt: 750 W
 • 600 ml bägare
 • 350 ml minihackare

599:-

222785 Bamix Bamix Stavblender Classic 140W 493535 Bamix Stavmixer är en pålitlig hjälpreda i köket och får jobbet gjort på nolltid. Den starka, energisnåla motorn förbrukar endast 140 Watt trots en snabb rotation av skärbladen på 15000 RPM. Du vispar enkelt upp en majonnäs även utan ägg. Det fungerar utmärkt att använda stavmixern i alla kärl - också direkt i den kokande kastrullen på spisen. Lätt att sätta på och stänga av, även för personer med mindre händer så att alla kan hjälpa till i köket. Den lämpar sig också utmärkt för både höger- och vänsterhänta. Knapparna är dolda under ett snyggt silikonhölje så att du enkelt rengör stavmixern och håller den fräsch. Den medföljande multikniven möjliggör enkel hackning, mosning av både råa och kokta grönsaker, frukt, bär, barnmat och långkokt kött. Gör djupfrysta frukter till fruktglass och krossa is direkt med stavmixern. Stavmixer 5 1 795 SEK 795 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Stavmixer