Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stark stavmixer med 12 hastigheter och många tillbehör

Bosch MSM67190

  Art.nr: 221376
 • 750 W
 • 12 hastigheter + turbofunktion
 • Löstagbar mixerfot i rostfritt stål
 • Minihacker och ballongvisp

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Multifunktionell stavmixer med stark effekt på 750 W som kommer underlätta för dig i köket genom att mixa, mosa, riva, skiva och hacka alla möjliga ingredienser. Mixerfoten är tillverkad i rostfritt stål med en vass fyrbladig kniv som effektivt mixar och de medföljande tillbehören hjälper dig att skiva och riva grönsaker.

Enkel och bekväm

Den starka motorn är stark men ändå tystgående och vibrationsfri. Hastigheten ställer du enkelt in i 12 steg via vredet ovanpå stavmixern. Mixerkroppen är ergonomiskt utformad med lättåtkomliga knappar och både startknappen och turboknappen är stora och gummibeklädda. 
Den löstagbara mixerfoten och samtliga tillbehör är enkla att rengöra då de kan diskas i maskin. En speciell mekanism gör det lätt att ta loss motordelen för att kunna växla mellan olika tillbehör.

Stavmixer med många tillbehör

Förutom vanlig mixning med det vassa knivbladet QuattroBlade kan du göra mycket mer med MSM67190. Minihackaren har uttagbart vasst knivblad i rostfritt stål som låter dig mixa torra ingredienser och en matberedare med tillbehör gör att du kan skiva, riva, blanda och knåda. Även ballongvispen är i rostfritt stål och vispar ägg och grädde snabbt och effektivt.
Det medföljer också en graderad mixerbägare med lock.

Titta även på

(38 st)
 • 800 W-motor
 • Visp, multihackare och grönsakssvarv
 • Knivskydd som förhindrar stänk

990:-

Titta även på

(38 st)
 • 800 W-motor
 • Visp, multihackare och grönsakssvarv
 • Knivskydd som förhindrar stänk

990:-

221376 Bosch Bosch MSM67190 MSM67190 Multifunktionell stavmixer med stark effekt på 750 W som kommer underlätta för dig i köket genom att mixa, mosa, riva, skiva och hacka alla möjliga ingredienser. Mixerfoten är tillverkad i rostfritt stål med en vass fyrbladig kniv som effektivt mixar och de medföljande tillbehören hjälper dig att skiva och riva grönsaker. Enkel och bekväm Den starka motorn är stark men ändå tystgående och vibrationsfri. Hastigheten ställer du enkelt in i 12 steg via vredet ovanpå stavmixern. Mixerkroppen är ergonomiskt utformad med lättåtkomliga knappar och både startknappen och turboknappen är stora och gummibeklädda. Den löstagbara mixerfoten och samtliga tillbehör är enkla att rengöra då de kan diskas i maskin. En speciell mekanism gör det lätt att ta loss motordelen för att kunna växla mellan olika tillbehör. Stavmixer med många tillbehör Förutom vanlig mixning med det vassa knivbladet QuattroBlade kan du göra mycket mer med MSM67190. Minihackaren har uttagbart vasst knivblad i rostfritt stål som låter dig mixa torra ingredienser och en matberedare med tillbehör gör att du kan skiva, riva, blanda och knåda. Även ballongvispen är i rostfritt stål och vispar ägg och grädde snabbt och effektivt.Det medföljer också en graderad mixerbägare med lock. Stavmixer 4,4 7 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Stavmixer