Stavmixer med minihackare och visp

Braun MQ725

  Art.nr: 210904
 • Effekt: 750 W
 • 600 ml bägare
 • 350 ml minihackare
 • Visp
 • Steglös hastighet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Braun MQ725  är en stavmixer med smart varvtalsreglering, en revolutionerande teknik - ju mer du pressar ju mer kraft får du. Öka hastigheten på stavmixern genom att försiktigt trycka på knappen varvtalsreglering. Det innebär att du enkelt förbereder alla dina recept med ena handen, ändra hastigheten i realtid, utan avbrott. En squeeze, alla hastigheter! Tack vare tysk ingenjörsteknik kan du räkna med fantastisk prestanda i många år framöver.

En unik blandning av bekvämlighet och prestanda

MQ725 är utrustad med en extra stor startknapp och mjuk, greppvänligt handtag. Det ger dig maximal komfort när du arbetar i köket. Brauns patenterade knivsystem är en kombination av hårda, rostfria blad som ger en perfekt mix varje gång.

Laga mat med en rad tillbehör

Braun Multiquick 7 MQ 725 är en bra stavmixer för blivande kockar. I förpackningen ingår en 600 ml bägare som hjälper dig att blanda en mängd olika soppor och såser, en 350 ml kompakt chopper tillbehör som kan hacka örter i 5 sekunder och hård ost på 15 sekunder och en anti splash rostfri stålvisp för att hjälpa dig att enkelt slå äggvita eller vispgrädde för sufflés och desserter. När du är klar avlägsnar du den rostfria axeln för enkel rengöring.

Titta även på

(5 st)
 • 800 W-motor
 • Visp, multihackare och bärbar drickmugg
 • Knivskydd som förhindrar stänk

790:-

Titta även på

(5 st)
 • 800 W-motor
 • Visp, multihackare och bärbar drickmugg
 • Knivskydd som förhindrar stänk

790:-

210904 Braun Braun MQ725 0x22111080 Braun MQ725  är en stavmixer med smart varvtalsreglering, en revolutionerande teknik - ju mer du pressar ju mer kraft får du. Öka hastigheten på stavmixern genom att försiktigt trycka på knappen varvtalsreglering. Det innebär att du enkelt förbereder alla dina recept med ena handen, ändra hastigheten i realtid, utan avbrott. En squeeze, alla hastigheter! Tack vare tysk ingenjörsteknik kan du räkna med fantastisk prestanda i många år framöver. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> En unik blandning av bekvämlighet och prestandaMQ725 är utrustad med en extra stor startknapp och mjuk, greppvänligt handtag. Det ger dig maximal komfort när du arbetar i köket. Brauns patenterade knivsystem är en kombination av hårda, rostfria blad som ger en perfekt mix varje gång.Laga mat med en rad tillbehörBraun Multiquick 7 MQ 725 är en bra stavmixer för blivande kockar. I förpackningen ingår en 600 ml bägare som hjälper dig att blanda en mängd olika soppor och såser, en 350 ml kompakt chopper tillbehör som kan hacka örter i 5 sekunder och hård ost på 15 sekunder och en anti splash rostfri stålvisp för att hjälpa dig att enkelt slå äggvita eller vispgrädde för sufflés och desserter. När du är klar avlägsnar du den rostfria axeln för enkel rengöring. Stavmixer 4,7 21 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Stavmixer