Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stavmixer med minihackare och visp

Braun MQ725

  Art.nr: 210904
 • Effekt: 750 W
 • 600 ml bägare
 • 350 ml minihackare
 • Visp
 • Steglös hastighet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Braun MQ725  är en stavmixer med smart varvtalsreglering, en revolutionerande teknik - ju mer du pressar ju mer kraft får du. Öka hastigheten på stavmixern genom att försiktigt trycka på knappen varvtalsreglering. Det innebär att du enkelt förbereder alla dina recept med ena handen, ändra hastigheten i realtid, utan avbrott. En squeeze, alla hastigheter! Tack vare tysk ingenjörsteknik kan du räkna med fantastisk prestanda i många år framöver.

En unik blandning av bekvämlighet och prestanda

MQ725 är utrustad med en extra stor startknapp och mjuk, greppvänligt handtag. Det ger dig maximal komfort när du arbetar i köket. Brauns patenterade knivsystem är en kombination av hårda, rostfria blad som ger en perfekt mix varje gång.

Laga mat med en rad tillbehör

Braun Multiquick 7 MQ 725 är en bra stavmixer för blivande kockar. I förpackningen ingår en 600 ml bägare som hjälper dig att blanda en mängd olika soppor och såser, en 350 ml kompakt chopper tillbehör som kan hacka örter i 5 sekunder och hård ost på 15 sekunder och en anti splash rostfri stålvisp för att hjälpa dig att enkelt slå äggvita eller vispgrädde för sufflés och desserter. När du är klar avlägsnar du den rostfria axeln för enkel rengöring.


100% nöjd eller pengarna tillbaka*

Just nu gäller en 60 dagars prova-på-period för stavmixern Braun MQ725. Om du av någon anledning önskar att återlämna din nya Braun-produkt, även om du har använt den, så ger Braun er pengarna tillbaka utan att ställa några frågor som du måste besvara. 

*Köp och prova"-garantin gäller produkter köpta till och med 31 januari 2020 och garantin gäller i 60 dagar från det aktuella inköpsdatumet. Vid eventuellt returtillfälle följer ni denna länk och skriv ut dokumentet, fyll i uppgifterna som behövs för att få ersättning av er stavmixer och bifoga i försändelsen. Braun ersätter även kostnaderna för retur-leveransen till adressen angiven i dokumentet ovanför om ni bifogar kvitto på dessa kostnaderna i paketet.


100% nöjd eller pengarna tillbaka*

Just nu gäller en 60 dagars prova-på-period för stavmixern Braun MQ725. Om du av någon anledning önskar att återlämna din nya Braun-produkt, även om du har använt den, så ger Braun er pengarna tillbaka utan att ställa några frågor som du måste besvara. 

*Köp och prova"-garantin gäller produkter köpta till och med 31 januari 2020 och garantin gäller i 60 dagar från det aktuella inköpsdatumet. Vid eventuellt returtillfälle följer ni denna länk och skriv ut dokumentet, fyll i uppgifterna som behövs för att få ersättning av er stavmixer och bifoga i försändelsen. Braun ersätter även kostnaderna för retur-leveransen till adressen angiven i dokumentet ovanför om ni bifogar kvitto på dessa kostnaderna i paketet.

Titta även på

(3 st)
 • 800 W-motor
 • Visp, multihackare och bärbar drickmugg
 • Knivskydd som förhindrar stänk

790:-

Titta även på

(3 st)
 • 800 W-motor
 • Visp, multihackare och bärbar drickmugg
 • Knivskydd som förhindrar stänk

790:-

210904 Braun Braun MQ725 0x22111080 Braun MQ725  är en stavmixer med smart varvtalsreglering, en revolutionerande teknik - ju mer du pressar ju mer kraft får du. Öka hastigheten på stavmixern genom att försiktigt trycka på knappen varvtalsreglering. Det innebär att du enkelt förbereder alla dina recept med ena handen, ändra hastigheten i realtid, utan avbrott. En squeeze, alla hastigheter! Tack vare tysk ingenjörsteknik kan du räkna med fantastisk prestanda i många år framöver. En unik blandning av bekvämlighet och prestandaMQ725 är utrustad med en extra stor startknapp och mjuk, greppvänligt handtag. Det ger dig maximal komfort när du arbetar i köket. Brauns patenterade knivsystem är en kombination av hårda, rostfria blad som ger en perfekt mix varje gång.Laga mat med en rad tillbehörBraun Multiquick 7 MQ 725 är en bra stavmixer för blivande kockar. I förpackningen ingår en 600 ml bägare som hjälper dig att blanda en mängd olika soppor och såser, en 350 ml kompakt chopper tillbehör som kan hacka örter i 5 sekunder och hård ost på 15 sekunder och en anti splash rostfri stålvisp för att hjälpa dig att enkelt slå äggvita eller vispgrädde för sufflés och desserter. När du är klar avlägsnar du den rostfria axeln för enkel rengöring. Stavmixer 4,6 14 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Stavmixer