Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stavmixer med TruFlow Pro mixerteknik

Electrolux ESTM9500

  Art.nr: 209810
  • Sladdlängd: 1,8m
  • 3 titanlverdragna blad
  • Pulsfunktion
  • Minihackare och visp
  • Steglös hastighet

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux ESTM9500

Electrolux ESTM9500-stavmixer med TruFlow Pro-teknik, tre skärblad med titanbeläggning och en stark motor på 700W mixar, vispar och hackar med kraft och oöverträffad precision.

TruFlow Pro mixerteknik

TruFlow Pro blandningsteknik får ut det bästa av ingredienserna och din matlagning. Hemligheten ligger i kombinationen av 3 skärblad med titanbeläggning, en precisionstillverkad blandningsfot och en kraftfull TurboBoost-motor - vilket ger fantastiska smaker och överlägset resultat varje gång.

Skärblad med titanbeläggning

Varje skärblad har tre precisionsvinklade skärkanter som är konstruerade att få ut den bästa smaken ur dina ingredienser. De starka titanbelagda skärbladen håller sig vassa längre för att ge dig en varaktig prestanda oavsett vilka ingredienser du använder.

TurboBoost motor 700W

Kraftfull 700W TurboBoost-motor tacklar alla utmaningar med lätthet. Kombinationen av kraft, stora titanbelagda skärblad och den unika PowerTilt®-funktionen gör de tuffaste uppgifterna till ett lätt arbete och ger inspirerade resultat. Använd de olika hastighetsinställningarna för att anpassa den till alla olika typer av recept.

Variabla hastighetsinställningar

Sättet som ingredienser bearbetas på är nyckeln till överlägsen smak. Med hastighetsinställningar som kan anpassas till alla recept får man den bästa smaken varje gång.

Mångsidiga tillbehör

Var kreativ i din matlagning. Utrustad med en hackare och en professionell dubbelvisp, kan denna mixer göra så mycket mer än att bara blanda. Sätt igång och experimentera och njut av resultaten!

Klassisk design

Elegant design, högklassiga material, överlägsen kapacitet och kraftfull induktionsmotor som inspirerats av professionella kök. För att du ska känna att du har gjort det bästa valet i denna robusta och perfekta mixer, får du en förlängd garanti på 5 år.

209810 209810 Electrolux Electrolux ESTM9500 ESTM9500 Electrolux ESTM9500Electrolux ESTM9500-stavmixer med TruFlow Pro-teknik, tre skärblad med titanbeläggning och en stark motor på 700W mixar, vispar och hackar med kraft och oöverträffad precision.TruFlow Pro mixerteknikTruFlow Pro blandningsteknik får ut det bästa av ingredienserna och din matlagning. Hemligheten ligger i kombinationen av 3 skärblad med titanbeläggning, en precisionstillverkad blandningsfot och en kraftfull TurboBoost-motor - vilket ger fantastiska smaker och överlägset resultat varje gång.Skärblad med titanbeläggningVarje skärblad har tre precisionsvinklade skärkanter som är konstruerade att få ut den bästa smaken ur dina ingredienser. De starka titanbelagda skärbladen håller sig vassa längre för att ge dig en varaktig prestanda oavsett vilka ingredienser du använder.TurboBoost motor 700WKraftfull 700W TurboBoost-motor tacklar alla utmaningar med lätthet. Kombinationen av kraft, stora titanbelagda skärblad och den unika PowerTilt®-funktionen gör de tuffaste uppgifterna till ett lätt arbete och ger inspirerade resultat. Använd de olika hastighetsinställningarna för att anpassa den till alla olika typer av recept.Variabla hastighetsinställningarSättet som ingredienser bearbetas på är nyckeln till överlägsen smak. Med hastighetsinställningar som kan anpassas till alla recept får man den bästa smaken varje gång.Mångsidiga tillbehörVar kreativ i din matlagning. Utrustad med en hackare och en professionell dubbelvisp, kan denna mixer göra så mycket mer än att bara blanda. Sätt igång och experimentera och njut av resultaten!Klassisk designElegant design, högklassiga material, överlägsen kapacitet och kraftfull induktionsmotor som inspirerats av professionella kök. För att du ska känna att du har gjort det bästa valet i denna robusta och perfekta mixer, får du en förlängd garanti på 5 år. Stavmixer 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Stavmixer