Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snygg stavmixer från First Kitchen serien!

OBH Nordica First Kitchen Stickmixer/7704

  Art.nr: 170304
 • Effekt på 800W
 • 2 hastigheter
 • Kniv och visp i rostfritt stål
 • Avtagbar mixerstav
 • Enkel att rengöra

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

First Kitchen Stickmixer/7704

Kraftull och snygg stavmixer från First Kitchen serien. Motor på hela 800 watt och tack vare den kan du mixa otroligt jämnt och slätt på ett kick. Stor behållare på 800 ml medföljer liksom visp och hacktillbehör.

Medföljande tillbehör

Med OBH Nordica 7704 medföljer det en visp så du kan vispa grädde, vaniljsås eller blanda såser. Dessutom får du en minihackare med kapacitet på 500ml för hackning av kött, grönsaker, kryddor eller annat smarrigt. En mixerskål får du också för att mixa bär, kalla såser eller andra saker du kan komma på.

Enkel att rengöra

Eftersom alla delar är avtagbara går det snabbt och enkelt att rengöra efter användning.

Ergonomisk

Tack vare en ergonomiskt designat handenhet håller du i stavmixern på ett bra sätt och kan med pekfingret växla mellan 2 olika hastigheter. Displayen är försedd med LED ljus så att du enkelt håller koll.

Egenskaper:

 • Kraftfull stavmixer på 800 watt
 • Extra lång, avtagbar mixerstav i rostfritt stål
 • 500 ml hacktillbehör med kniv i rostfritt stål
 • Extra stor behållare på 800 ml med lock
 • Visp i rostfritt stål
 • Ergonomisk huvudenhet med 2 hastigheter
 • LED ljus i displayen
 • Effekt: 230V/800W


Bruksanvisning för nedladdning: First Kitchen Stickmixer/7704
170304 OBH Nordica OBH Nordica First Kitchen Stickmixer/7704 51157704 First Kitchen Stickmixer/7704Kraftull och snygg stavmixer från First Kitchen serien. Motor på hela 800 watt och tack vare den kan du mixa otroligt jämnt och slätt på ett kick. Stor behållare på 800 ml medföljer liksom visp och hacktillbehör.Medföljande tillbehörMed OBH Nordica 7704 medföljer det en visp så du kan vispa grädde, vaniljsås eller blanda såser. Dessutom får du en minihackare med kapacitet på 500ml för hackning av kött, grönsaker, kryddor eller annat smarrigt. En mixerskål får du också för att mixa bär, kalla såser eller andra saker du kan komma på.Enkel att rengöraEftersom alla delar är avtagbara går det snabbt och enkelt att rengöra efter användning.ErgonomiskTack vare en ergonomiskt designat handenhet håller du i stavmixern på ett bra sätt och kan med pekfingret växla mellan 2 olika hastigheter. Displayen är försedd med LED ljus så att du enkelt håller koll.Egenskaper:Kraftfull stavmixer på 800 wattExtra lång, avtagbar mixerstav i rostfritt stål500 ml hacktillbehör med kniv i rostfritt stålExtra stor behållare på 800 ml med lockVisp i rostfritt stålErgonomisk huvudenhet med 2 hastigheterLED ljus i displayenEffekt: 230V/800W Bruksanvisning för nedladdning: First Kitchen Stickmixer/7704 Stavmixer 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Stavmixer