Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ProMix-stavmixer med kvalitativa tillbehör

Philips ProMix Viva HR2652/90

  Art.nr: 1007706
  • 800 W-motor
  • Visp, multihackare och bärbar drickmugg
  • Knivskydd som förhindrar stänk
  • ProMix- och SpeedTouch-teknik
  • Enkelt att byta tillbehör

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Denna nya ProMix Viva Collection-stavmixer har en mängd olika tillbehör som kommer hjälpa dig att skapa nyttiga måltider, snabbt och enkelt. Till din stavmixer får du med en visptillsats, multihackare och en bärbar drickmugg (500 ml). Stavmixern har utrustats med en kraftfull 800 W-motor samt att dess ProMix-teknik ger en snabbar och mer konsekvent mixning.

Philips Promix - Stolt huvudsponsor av Mästerkocken

Multihackare

Nu kan du spara både tid och energi genom att slippa hacka ingredienser som frukt och kött för hand. Philips-multihackare gör jobbet åt dig så att du får tid över till annat.

Visptillbehör

Visptillbehöret är precis vad du behöver för att göra härligt vispad grädde, slät majonnäs, perfekt pannkakssmet med mera.

ProMix-teknik

Philips har utvecklat ProMix för snabbare och mer konsekvent mixning. Enheten är formad som en triangel för att ge optimalt matflöde och maximala prestanda. Allt för bästa möjliga resultat varje dag.

SpeedTouch-teknik

Stavmixern har intuitiva variabla hastigheter, vilket gör att du enkelt kan öka effekten utan att ändra inställning. Starta långsamt för att förhindra stänk och tryck gradvis hårdare tills du når den hastighet du är ute efter.

Knivskydd som förhindrar stänk

Oroa dig inte över kladd när du lagar mat. Philips särskilda knivskydd motverkar både stora och små stänk. Dess vågformade form sitter fast på undersidan av mixerstången och garanterar minimalt med kladd.

Frigöring med en knapptryckning

Du kommer att gilla hur enkelt det är att ändra tillbehör. De kan snabbt tas bort och sättas fast på mixerstången med en enkel knapptryckning.

1007706 1007706 Philips Philips ProMix Viva HR2652/90 HR2652/90 Denna nya ProMix Viva Collection-stavmixer har en mängd olika tillbehör som kommer hjälpa dig att skapa nyttiga måltider, snabbt och enkelt. Till din stavmixer får du med en visptillsats, multihackare och en bärbar drickmugg (500 ml). Stavmixern har utrustats med en kraftfull 800 W-motor samt att dess ProMix-teknik ger en snabbar och mer konsekvent mixning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Multihackare Nu kan du spara både tid och energi genom att slippa hacka ingredienser som frukt och kött för hand. Philips-multihackare gör jobbet åt dig så att du får tid över till annat. Visptillbehör Visptillbehöret är precis vad du behöver för att göra härligt vispad grädde, slät majonnäs, perfekt pannkakssmet med mera. ProMix-teknik Philips har utvecklat ProMix för snabbare och mer konsekvent mixning. Enheten är formad som en triangel för att ge optimalt matflöde och maximala prestanda. Allt för bästa möjliga resultat varje dag. SpeedTouch-teknik Stavmixern har intuitiva variabla hastigheter, vilket gör att du enkelt kan öka effekten utan att ändra inställning. Starta långsamt för att förhindra stänk och tryck gradvis hårdare tills du når den hastighet du är ute efter. Knivskydd som förhindrar stänk Oroa dig inte över kladd när du lagar mat. Philips särskilda knivskydd motverkar både stora och små stänk. Dess vågformade form sitter fast på undersidan av mixerstången och garanterar minimalt med kladd. Frigöring med en knapptryckning Du kommer att gilla hur enkelt det är att ändra tillbehör. De kan snabbt tas bort och sättas fast på mixerstången med en enkel knapptryckning. Stavmixer 4,5 8 790 SEK 790 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Stavmixer