Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull kvalitetsstavmixer med flera tillbehör

Smeg HBF02CREU

  Art.nr: 248927
 • 700 W motoreffekt
 • 50-tals retrodesign
 • Inkl hackare, visp, bägare och mosare
 • Knivar i rostfritt stål
 • Reglerbar hastighet

Andra alternativ för dig

(2 st)
 • Kanna på 1,5 liter
 • Upplyst vred i krom
 • 4 hastigheter

1 990:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Smeg HBF02 är en stavmixer som låter dig imponera på dina middagsgäster med de allra lenaste puréer och mos, fluffig vispad grädde och krämiga röror. Smeg's nya HBF02-serie i 50-tals retrodesign är både kraftfulla, kvalitativa och enkla att använda och kommer bli ett funktionellt tillbehör i ditt kök. Denna stavmixer kommer dessutom med flera tillbehör som gör den ännu mer mångsidig; en visp, en minihackare, en mosare och en bägare.

Stavmixer

En kropp i gräddvit plast med ergonomiskt grepp med anti-halk och en mixarstav i rostfritt stål gör HBF02CREU till en robust konstruktion som är gjord för att hänga med länge. De rostfria stålknivarna med FLOWBLEND™-teknologi garanterar utmärkt skärresultat varje gång.
Framtill på stavmixerkroppen finns AV/PÅ-knappen och toppen är vridbar för att ändra hastigheten. Turbofunktionen får ut all kraft från den 700 W starka motorn.

Medföljande tillbehör

Bägare
1,4 liter bägare i BPA-fri tritanplast med löstagbart lock med packning. Rejält handtag och stadig botten. Gradering på sidan i ml och oz. Kan diskas i diskmaskin.

Minihackare
0,5 liters kapacitet med överdel/lock i matchande färg som stavmixern. Två rundade knivar i olika höjd hackar och finfördelar dina råvaror. Under behållaren finns en grå antihalk-botten som kan användas som lock till behållaren när den används till förvaring. Behållaren och knivbladen kan diskas i diskmaskin.

Visp
Ballongvisp i rostfritt stål med topp i matchande färg som stavmixern. Vispdelen (ej adaptern) kan diskas i diskmaskin.

Mosare
Mosaren är en typ av hackare med plastblad som passar perfekt för att göra potatismos eller mos av andra kokta grönsaker. Gjord av matchande plast.

Smeg HBF02CREU Stavmixer med tillbehör; visp, hackare, bägare och mosare
248927 Smeg Smeg HBF02CREU HBF02CREU Smeg HBF02 är en stavmixer som låter dig imponera på dina middagsgäster med de allra lenaste puréer och mos, fluffig vispad grädde och krämiga röror. Smeg's nya HBF02-serie i 50-tals retrodesign är både kraftfulla, kvalitativa och enkla att använda och kommer bli ett funktionellt tillbehör i ditt kök. Denna stavmixer kommer dessutom med flera tillbehör som gör den ännu mer mångsidig; en visp, en minihackare, en mosare och en bägare. Stavmixer En kropp i gräddvit plast med ergonomiskt grepp med anti-halk och en mixarstav i rostfritt stål gör HBF02CREU till en robust konstruktion som är gjord för att hänga med länge. De rostfria stålknivarna med FLOWBLEND™-teknologi garanterar utmärkt skärresultat varje gång.Framtill på stavmixerkroppen finns AV/PÅ-knappen och toppen är vridbar för att ändra hastigheten. Turbofunktionen får ut all kraft från den 700 W starka motorn. Medföljande tillbehör Bägare1,4 liter bägare i BPA-fri tritanplast med löstagbart lock med packning. Rejält handtag och stadig botten. Gradering på sidan i ml och oz. Kan diskas i diskmaskin. Minihackare0,5 liters kapacitet med överdel/lock i matchande färg som stavmixern. Två rundade knivar i olika höjd hackar och finfördelar dina råvaror. Under behållaren finns en grå antihalk-botten som kan användas som lock till behållaren när den används till förvaring. Behållaren och knivbladen kan diskas i diskmaskin. VispBallongvisp i rostfritt stål med topp i matchande färg som stavmixern. Vispdelen (ej adaptern) kan diskas i diskmaskin. MosareMosaren är en typ av hackare med plastblad som passar perfekt för att göra potatismos eller mos av andra kokta grönsaker. Gjord av matchande plast. Stavmixer 1690 SEK 1690 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Stavmixer