Stekpanna av hög kvalitet i rostfritt stål

Jamie Oliver Everyday Stainless Steel Frypan 28cm

  Art.nr: 249412
 • 28 cm i diameter
 • Temperaturindikator
 • Non-stickbeläggning
 • Kan maskindiskas
 • Fungerar på alla hällar inkl induktion

Kombinera med

Jamie Oliver J O Everyday SS Frypan 28cm
Stekpanna av hög kvalitet i rostfritt stål

299:-


 • Pris: 348:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Jamie Oliver J O Everyday SS Frypan 28cm
Stekpanna av hög kvalitet i rostfritt stål

299:-


 • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Högkvalitativ stekpanna signerat Jamie Oliver som står för allt han uppskattar och älskar. Den är utrustad med non-stickbeläggning och pannan är tillverkad i rostfritt stål. En tjock botten på 5,1 mm, den tål maskindisk och kan användas på alla hällar inklusive induktion.

Temperaturindikator 

Se till att steka dina pannkakor med optimal temperatur. Med THERMO-SPOT® ser du alltid när pannan har nått rätt temperatur. Det gör att du alltid får perfekt resultat - även på induktionshäll.

Bekvämt handtag 

Pannans runda och rejäla handtag hjälper dig att vinkla pannan när degen ska fördelas och pannkakan ska vändas - enkelt och smidigt.

Släpp-lättbeläggning

Med Tefals smarta beläggning släpper pannkakorna lätt från pannan - du har till och med möjlighet att steka utan fett. Det gör den dessutom lätt att rengöra.

Egenskaper för Jamie Oliver Everyday Stainless Steel Frypan 28cm stekpanna

 • Tefals unika Thermo-spot
 • Tefal Titanium Non-stickbeläggning
 • Ungssäker upp till +175° C
 • Tål att diskas i diskmaskin, handdisk rekommenderas för förlängd livslängd
249412 Jamie Oliver Jamie Oliver Everyday Stainless Steel Frypan 28cm H8050674 Högkvalitativ stekpanna signerat Jamie Oliver som står för allt han uppskattar och älskar. Den är utrustad med non-stickbeläggning och pannan är tillverkad i rostfritt stål. En tjock botten på 5,1 mm, den tål maskindisk och kan användas på alla hällar inklusive induktion. Temperaturindikator  Se till att steka dina pannkakor med optimal temperatur. Med THERMO-SPOT® ser du alltid när pannan har nått rätt temperatur. Det gör att du alltid får perfekt resultat - även på induktionshäll. Bekvämt handtag  Pannans runda och rejäla handtag hjälper dig att vinkla pannan när degen ska fördelas och pannkakan ska vändas - enkelt och smidigt. Släpp-lättbeläggning Med Tefals smarta beläggning släpper pannkakorna lätt från pannan - du har till och med möjlighet att steka utan fett. Det gör den dessutom lätt att rengöra. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Egenskaper för Jamie Oliver Everyday Stainless Steel Frypan 28cm stekpanna Tefals unika Thermo-spotTefal Titanium Non-stickbeläggningUngssäker upp till +175° CTål att diskas i diskmaskin, handdisk rekommenderas för förlängd livslängd Stekpanna & Kastrull 4,4 28 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Stekpanna & Kastrull