Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

Slitstarka keramiska köksredskap i fördelaktigt paket

Progress Ceramic frypan + stockpot + saucepan + kitchen utensil

  Art.nr: P458
 • Perfekt flytta hemifrån-paket
 • Stekpanna Ø 28 cm
 • Gryta Ø 24 cm
 • Kastrull Ø 18 cm
 • Slev, stekspade och hålslev

Kombinera med

 Progress Ceramic frypan + stockpot + saucepan + kitchen utensil
Produkt du tittar på: Slitstarka keramiska köksredskap i fördelaktigt paket

599:-


 • Pris: 747:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Progress Ceramic frypan 28cm
 • Progress Ceramic stockpot 24cm
 • Progress Ceramic saucepan 18cm
 • Progress Kitchen utensil set 3 pcs
Progress 28 cm keramisk stekpanna med bekvämt handtag

199:-

Progress Ceramic frypan är en 28 cm stekpanna med keramisk beläggning. Den hårda non stick-ytan* gör det enkelt att få till en fin stekyta, även om du använder minimalt med matfett. Du kan dessutom vara trygg i att stekpannan fungerar på alla olika typer av hällar.

För att stekpannan ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi endast användning av köksredskap i värmetålig plast, silikon och trä.

Enkel rengöring

När du stekt färdigt kanske inte det första du vill göra är att lägga ner massa tid på att göra rent stekpannan. Keramik är traditionellt sett ett material som är enkelt att rengöra. Med stekpannans "easy clean"-beläggning får du ännu mer tid att spendera på annat.

* Non stick-beläggningen fungerar optimalt på medium-värme och kan komma att minska i effektivitet om stekpannan används på högre värmeinställningar under en längre tid. 

Progress 24 cm keramisk gryta med bekväma handtag

299:-

Progress Ceramic stockpot är en gryta med keramisk beläggning och en diameter på 24 cm. Locket i tempererat glas är inte bara hållbart, utan även utrustat med ett ventilhål som förebygger överkokning genom att släppa ut ånga som bildas under kokningen. Du kan dessutom vara trygg i att grytan fungerar på alla olika typer av hällar.

För att grytan ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi endast användning av köksredskap i värmetålig plast, silikon och trä.

Enkel rengöring

Du behöver inte rädas för att diskningen ska dra ut på tiden. Keramik är traditionellt sett ett material som är enkelt att rengöra. Kombinerat med grytans "easy clean"-beläggning får du ännu mer tid att spendera på annat.

Progress 18 cm keramisk såskastrull med bekvämt handtag

199:-

Progress Ceramic saucepan är en såskastrull med keramisk beläggning och en diameter på 18 centimeter. Locket i tempererat glas är inte bara hållbart, utan även utrustat med ett ventilhål som förebygger överkokning genom att släppa ut ånga som bildas under kokningen. Du kan dessutom vara trygg i att kastrullen fungerar på alla olika typer av hällar.

För att kastrullen ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi endast användning av köksredskap i värmetålig plast, silikon och trä.

Enkel rengöring

Du behöver inte rädas för att diskningen ska dra ut på tiden. Keramik är traditionellt sett ett material som är enkelt att rengöra. Kombinerat med kastrullens "easy clean"-beläggning får du ännu mer tid att spendera på annat.

Progress Köksredskapspaket med slev, stekspade och hålslev

99:-

Progress Kitchen utensil set är ett paket med köksredskap som hjälper dig på vägen när du lagar storslagna maträtter. I paketet får du en slev, en slitsad stekspade och en hålslev. Produkterna är tillverkade i nylon, vilket gör dem lämpliga för användning i non stick-belagda stekkärl. Med ergonomiska handtag blir matlagningen ett ännu större nöje än tidigare. Du kan dessutom enkelt spara plats i köket genom att hänga upp redskapen när du är färdig för stunden.

Innan första användning

För bästa upplevelse rekommenderar vi att redskapen tvättas i varmt tvålvatten innan första användning. Se till att skölja och torka av redskapen efter du tvättat dem, sen är det bara att sätta igång och laga fantastiskt god mat.

Titta även på

(1 st)
 • 28 cm i diameter
 • Produre Extreme-beläggning
 • Tål maskindisk och ugn

990:-

Titta även på

(1 st)
 • 28 cm i diameter
 • Produre Extreme-beläggning
 • Tål maskindisk och ugn

990:-

P458 Progress Progress Ceramic frypan + stockpot + saucepan + kitchen utensil Stekpanna & Kastrull 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Stekpanna & Kastrull