Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Praktisk 28cmØ wokpanna från Tefal och Jamie Oliver

Tefal Everyday Stainless Steel Wokpanna

  Art.nr: 249404
 • Producerad i rostfritt stål av högsta kvalitet
 • Effektiv släpp-lättbeläggning
 • Nitat handtag och ergonomiskt silikon-grepp
 • Thermo-Spot temperatur-indikering
 • 28 cm i diameter

Kombinera med

Jamie Oliver Jamie Oliver Everyday SS Wokpa
Produkt du tittar på: Praktisk 28cmØ wokpanna från Tefal och Jamie Oliver

399:-


 • Pris: 1 046:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

För att få ett utmärkt resultat krävs ofta utmärkt utrustning. Med en wokpanna framtagen efter många års samarbete med den internationell kända kocken Jamie Oliver är Everyday SS Wokpan din nya wokpanna från Tefal som kommer ge dig rätt förutsättningar att lyckas med matlagningen på ett enklare sätt.

Slitstark och praktisk insida med smart teknik

Du får en wokpanna i polerat, rostfritt stål av högsta kvalitet och har en snygg design med bekvämt gummerat grepp på det fastnitade och rostfria handtaget. Dess slitstarka och extremt hållbara släpp-lättbeläggning gör det enkelt att rengöra pannan efter användning och minskar även risken för fastbränning under tiden du lagar mat. Beläggningen tillåter dig även att laga hälsosamma rätter då du kan woka helt utan fett om så önskas.

Du kan använda wokpannan med samtliga värmekällor och spisar och med THERMO-SPOT®-indikatorn i mitten ser du alltid när pannan har nått rätt temperatur vilket gör att du alltid får ett perfekt resultat - även på induktionshäll.

Titta även på

(1 st)
 • 28 cm i diameter
 • Produre Extreme-beläggning
 • Tål maskindisk och ugn

990:-

Titta även på

(1 st)
 • 28 cm i diameter
 • Produre Extreme-beläggning
 • Tål maskindisk och ugn

990:-

249404 Tefal Tefal Everyday Stainless Steel Wokpanna H8051974 För att få ett utmärkt resultat krävs ofta utmärkt utrustning. Med en wokpanna framtagen efter många års samarbete med den internationell kända kocken Jamie Oliver är Everyday SS Wokpan din nya wokpanna från Tefal som kommer ge dig rätt förutsättningar att lyckas med matlagningen på ett enklare sätt. Slitstark och praktisk insida med smart teknik Du får en wokpanna i polerat, rostfritt stål av högsta kvalitet och har en snygg design med bekvämt gummerat grepp på det fastnitade och rostfria handtaget. Dess slitstarka och extremt hållbara släpp-lättbeläggning gör det enkelt att rengöra pannan efter användning och minskar även risken för fastbränning under tiden du lagar mat. Beläggningen tillåter dig även att laga hälsosamma rätter då du kan woka helt utan fett om så önskas. Du kan använda wokpannan med samtliga värmekällor och spisar och med THERMO-SPOT®-indikatorn i mitten ser du alltid när pannan har nått rätt temperatur vilket gör att du alltid får ett perfekt resultat - även på induktionshäll. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stekpanna & Kastrull 5 3 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Stekpanna & Kastrull