Åviken Elegance 910 är ett dubbelt våffeljärn för dig som vill ha det bästa. Gräddar ljuvliga, frasiga våfflor på två minuter. Modern design och utformad för bästa funktion och högsta kvalitet. Med justerbar termostat kan du få den optimala temperaturen efter dina önskemål.
Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa väl så att smeten blir fri från klumpar. Vispa ned det smälta smöret och äggen.
Detta recept är ett vanligt grundrecept som kan smaksättas på många olika sätt, t ex med ost, frukt, bär, kryddor, choklad, vaniljessens, mandlar och andra nötter. Det är bara fantasin som sätter gränser.
Vanliga våfflor kan serveras med sylt, vispad grädde, glass, färska bär, gräddfil, löjrom, ost med mera.
Smält smöret i en kastrull och låt det svalna väl. Blanda de torra ingredienserna i en rymlig bunke. Tillsätt mjölken och vispa väl. Vispa ned det smälta smöret och äggen.
Gräddas i ett uppvärmt våffeljärn. Det är viktigt att vispa mellan gräddningarna eftersom majsstärkelsen snabbt sjunker till botten.
Stäng