Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dubbelt våffeljärn av högsta kvalitet från Åviken

Åviken Elegance 910

  Art.nr: 242302
  • Frasiga våfflor med 2x4 hjärtan
  • Plattor tillverkade av tjock gjuten aluminium
  • Non-stick-beläggning
  • Justerbar termostat på locket
  • Kan förvaras på högkant

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Åviken Elegance 910 är ett dubbelt våffeljärn för dig som vill ha det bästa. Gräddar ljuvliga, frasiga våfflor på två minuter. Modern design och utformad för bästa funktion och högsta kvalitet. Med justerbar termostat kan du få den optimala temperaturen efter dina önskemål.

Egenskaper för Åviken Elegance 910 våffeljärm

  • Dubbelt Våffeljärn från Åviken.
  • Perfekt för att göra frasiga våfflor med 2x4 hjärtan.
  • Dubbelt våffeljärn med plattor tillverkade av tjock gjuten aluminium med non-stick beläggning.
  • Med handtag av plast designat för att du inte ska bränna dig.
  • Justerbar termostat på locket så att du själv kan reglera temperaturen.
  • Modern design.
  • Kan förvaras på högkant.
  • Stektid ca 2 min.
  • Uppvärmningstid ca 7 min.
  • 1600 watt.

Grundrecept vanliga våfflor

  • 100 g smör
  • 5 dl mjölk
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1 tsk bakpulver (kan uteslutas)
  • 1 msk vaniljsocker (kan uteslutas)
  • en liten nypa salt

Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa väl så att smeten blir fri från klumpar. Vispa ned det smälta smöret och äggen.

Detta recept är ett vanligt grundrecept som kan smaksättas på många olika sätt, t ex med ost, frukt, bär, kryddor, choklad, vaniljessens, mandlar och andra nötter. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Vanliga våfflor kan serveras med sylt, vispad grädde, glass, färska bär, gräddfil, löjrom, ost med mera.

Glutenfria våfflor

  • 50 g smör
  • 3 dl Maizena majsstärkelse
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 1/2 tsk salt

Smält smöret i en kastrull och låt det svalna väl. Blanda de torra ingredienserna i en rymlig bunke. Tillsätt mjölken och vispa väl. Vispa ned det smälta smöret och äggen.

Gräddas i ett uppvärmt våffeljärn. Det är viktigt att vispa mellan gräddningarna eftersom majsstärkelsen snabbt sjunker till botten.

Titta även på

(16 st)
  • Effekt: 1700 W
  • Extra tjocka våfflor
  • Justerbar termostat

799:-

Titta även på

(16 st)
  • Effekt: 1700 W
  • Extra tjocka våfflor
  • Justerbar termostat

799:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

242302 Åviken Åviken Elegance 910 910 Åviken Elegance 910 är ett dubbelt våffeljärn för dig som vill ha det bästa. Gräddar ljuvliga, frasiga våfflor på två minuter. Modern design och utformad för bästa funktion och högsta kvalitet. Med justerbar termostat kan du få den optimala temperaturen efter dina önskemål. Egenskaper för Åviken Elegance 910 våffeljärm Dubbelt Våffeljärn från Åviken.Perfekt för att göra frasiga våfflor med 2x4 hjärtan.Dubbelt våffeljärn med plattor tillverkade av tjock gjuten aluminium med non-stick beläggning.Med handtag av plast designat för att du inte ska bränna dig.Justerbar termostat på locket så att du själv kan reglera temperaturen.Modern design.Kan förvaras på högkant.Stektid ca 2 min.Uppvärmningstid ca 7 min.1600 watt. Grundrecept vanliga våfflor 100 g smör5 dl mjölk4 dl vetemjöl2 ägg1 tsk bakpulver (kan uteslutas)1 msk vaniljsocker (kan uteslutas)en liten nypa salt Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa väl så att smeten blir fri från klumpar. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Detta recept är ett vanligt grundrecept som kan smaksättas på många olika sätt, t ex med ost, frukt, bär, kryddor, choklad, vaniljessens, mandlar och andra nötter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Vanliga våfflor kan serveras med sylt, vispad grädde, glass, färska bär, gräddfil, löjrom, ost med mera. Glutenfria våfflor 50 g smör3 dl Maizena majsstärkelse2 tsk bakpulver2 ägg3 dl mjölk1/2 tsk salt Smält smöret i en kastrull och låt det svalna väl. Blanda de torra ingredienserna i en rymlig bunke. Tillsätt mjölken och vispa väl. Vispa ned det smälta smöret och äggen. Gräddas i ett uppvärmt våffeljärn. Det är viktigt att vispa mellan gräddningarna eftersom majsstärkelsen snabbt sjunker till botten. Våffeljärn 4,1 13 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Våffeljärn