Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Andra alternativ för dig

Vattenkokaren ingår även i paket:

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson WRK 2.3

Andersson WRK 2.3 är en vattenkokare med kapacitet på 1liter vilket ger dig möjligheten att servera många personer té eller något annat gott på samma gång. Tack vare en 360-graders basplatta underlättar det vid avlyftning och påställning.

Inbyggt vattenfilter i pipen säkerställer att du får rent vatten och slipper eventuella kalkavlagringar. När vattenkokaren har kokat klart vattnet så stänger den automatiskt av sig så att du inte behöver stå och passa den. Sidan på vattenkokaren är graderad så att du enkelt ser hur mycket vatten du häller i

Torkningsskydd

Vattenkokaren är försedd med torkningsskydd. Finns inget vatten i behållaren så stänger vattenkokaren av sig automatiskt. Det skyddar mot att vattenkokaren står och bränner ifall den satts igång av misstag. 

Titta även på

Mer effekt & större kapacitet

(12 st)
  • 2400 W effekt
  • LED-belysning som indikerar temperatur
  • 360° induktionsplatta

399:-

Titta även på

Mer effekt & större kapacitet

(12 st)
  • 2400 W effekt
  • LED-belysning som indikerar temperatur
  • 360° induktionsplatta

399:-

Andersson Andersson WRK 2.3 WRK 2.3 Andersson WRK 2.3 Andersson WRK 2.3 är en vattenkokare med kapacitet på 1liter vilket ger dig möjligheten att servera många personer té eller något annat gott på samma gång. Tack vare en 360-graders basplatta underlättar det vid avlyftning och påställning. Inbyggt vattenfilter i pipen säkerställer att du får rent vatten och slipper eventuella kalkavlagringar. När vattenkokaren har kokat klart vattnet så stänger den automatiskt av sig så att du inte behöver stå och passa den. Sidan på vattenkokaren är graderad så att du enkelt ser hur mycket vatten du häller i Torkningsskydd Vattenkokaren är försedd med torkningsskydd. Finns inget vatten i behållaren så stänger vattenkokaren av sig automatiskt. Det skyddar mot att vattenkokaren står och bränner ifall den satts igång av misstag.  Vattenkokare 4 13 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Vattenkokare