Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattenkokare med 4 värmeinställningar

Philips HD9380/20

  Art.nr: 178397
  • 360-graders basplatta
  • Inställbar temperatur
  • Bäst i Test hos Hem & Hyra
  • Automatisk avstängning
  • Varmhållningsfunktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips HD9380 är en vattenkokare med 4 olika värmeinställningar, 360 graders basplatta för enkel lyftning och placering. En koppindikator på sidan av vattenkokaren underlättar för dig när du skall koka ett antal koppar vatten till ditt té. HD9380 har ett dolt värmeelement i rostfritt stål vilket underlättar vid rengöring.

Philips Hd9380/20  vattenkokare

Varmhållningsfunktion

När du har kokat ditt vatten men inte hunnit att göra åt allt på en gång utan kanske vill ha en kopp té till eller mer snabbkaffe så behöver du inte koka om vattnet. Med varmhållningsfunktionen håller vattnet rätt temperatur under den förinställda tiden.

Fyrvägs säkerhetssystem

För säker användning har Philips HD9380 ett fyrvägs säkerhetssystem mot kortslutning och torrkokning, med automatisk avstängning när vattnet är klart eller vattenkokaren lyfts upp från bottenplattan.

360° kontaktplatta

Inget vridande fram och tillbaka - kannan passar på plattan från vilket håll du än ställer den.

Pipfilter

Pipens fina micromech-filter gör att vattnet du häller i koppen är rent och att du slipper kalkpartiklar i drycken.

Koppindikator

Koppindikatorn på sidan av HD9380 gör det möjligt för användaren att koka den mängd vatten du behöver. Det sparar både energi och vatten vilket bidrar till en bättre miljö.

Bäst i test

I oktober 2016 testade Hem & Hyra åtta olika vattenkokare varvid Philips  HD9380/20 tog hem förstaplatsen med ett poäng från full pott!
"Smart med flera bra finesser som vattenmätare för olika koppar, temperaturväljare och varmhållningsfunktion. Lätt att hälla i och ur. Snygg. Har alla de smarta funktioner man kan kräva. Bra pris. Bäst!"

Vattenkokare bäst i test Philips HD9380/20
Philips Philips HD9380/20 HD9380/20 Philips HD9380 är en vattenkokare med 4 olika värmeinställningar, 360 graders basplatta för enkel lyftning och placering. En koppindikator på sidan av vattenkokaren underlättar för dig när du skall koka ett antal koppar vatten till ditt té. HD9380 har ett dolt värmeelement i rostfritt stål vilket underlättar vid rengöring. Varmhållningsfunktion När du har kokat ditt vatten men inte hunnit att göra åt allt på en gång utan kanske vill ha en kopp té till eller mer snabbkaffe så behöver du inte koka om vattnet. Med varmhållningsfunktionen håller vattnet rätt temperatur under den förinställda tiden. Fyrvägs säkerhetssystem För säker användning har Philips HD9380 ett fyrvägs säkerhetssystem mot kortslutning och torrkokning, med automatisk avstängning när vattnet är klart eller vattenkokaren lyfts upp från bottenplattan. 360° kontaktplatta Inget vridande fram och tillbaka - kannan passar på plattan från vilket håll du än ställer den. Pipfilter Pipens fina micromech-filter gör att vattnet du häller i koppen är rent och att du slipper kalkpartiklar i drycken. Koppindikator Koppindikatorn på sidan av HD9380 gör det möjligt för användaren att koka den mängd vatten du behöver. Det sparar både energi och vatten vilket bidrar till en bättre miljö. Bäst i test I oktober 2016 testade Hem & Hyra åtta olika vattenkokare varvid Philips  HD9380/20 tog hem förstaplatsen med ett poäng från full pott!"Smart med flera bra finesser som vattenmätare för olika koppar, temperaturväljare och varmhållningsfunktion. Lätt att hälla i och ur. Snygg. Har alla de smarta funktioner man kan kräva. Bra pris. Bäst!" Vattenkokare 4,7 26 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Vattenkokare