Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattenkokare i unik design med ställbar temperatur

Wilfa WSWKB

  Art.nr: 184397
  • Ställbar temperatur
  • Effekt: 2200W
  • Kapacitet: 1 liter
  • Tydlig display
  • Unik design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Wilfa WSWK-1B - Vattenkokare i unik design med ställbar temperatur

Unikt designad vattenkokare från Wilfa. Perfekt att koka vatten till ditt Te. Med en basplatta i minimalistisk design som har både display och knappar för val av temperatur och start/stopp passar den in snyggt i varje kök.

Ställbar temperatur

Wilfa WSWK-1B har möjligheten att ställa in önskad temperatur. Du kan välja mellan 40°C, 60°C, 70°C, 80°C, 90°C eller 100°C. Temperaturen väljs smidigt med knapparna på basplattan.

360° basplatta

Tack vare att basplattan är oberoende på vilket håll du ställer ner eller lyfter av vattenkokaren blir det väldigt smidigt att hantera den. 

Minnesfunktion

Vattenkokaren kommer ihåg senast använda temperatur så att du t.ex vid tekokning på 90°C inte behöver välja det igen nästa gång du skall göra Te. 

Varmhållningsfunktion

Om du har kokat vatten och vet att du vill ha en kopp te till efter du druckit upp den första är det inga problem. Du behöver inte koka vattnet en gång till utan Wilfa WSWK håller vattnet varmt åt dig. 

184397 184397 Wilfa Wilfa WSWKB 609963 Wilfa WSWK-1B - Vattenkokare i unik design med ställbar temperatur Unikt designad vattenkokare från Wilfa. Perfekt att koka vatten till ditt Te. Med en basplatta i minimalistisk design som har både display och knappar för val av temperatur och start/stopp passar den in snyggt i varje kök. Ställbar temperatur Wilfa WSWK-1B har möjligheten att ställa in önskad temperatur. Du kan välja mellan 40°C, 60°C, 70°C, 80°C, 90°C eller 100°C. Temperaturen väljs smidigt med knapparna på basplattan. 360° basplatta Tack vare att basplattan är oberoende på vilket håll du ställer ner eller lyfter av vattenkokaren blir det väldigt smidigt att hantera den.  Minnesfunktion Vattenkokaren kommer ihåg senast använda temperatur så att du t.ex vid tekokning på 90°C inte behöver välja det igen nästa gång du skall göra Te.  Varmhållningsfunktion Om du har kokat vatten och vet att du vill ha en kopp te till efter du druckit upp den första är det inga problem. Du behöver inte koka vattnet en gång till utan Wilfa WSWK håller vattnet varmt åt dig.  Vattenkokare 3,8 6 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Vattenkokare