Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakt blender i Chilli-serien!

OBH Nordica Chilli Compact Blender 6665

  Art.nr: 143914
 • Effekt på 300W
 • 2 hastigheter
 • Pulsfunktion
 • Chilli-serien
 • Kan även krossa is
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 5 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kompakt blender i Chilli-serien
OBH Nordica Chilli Compact Blender 6665 är en kompakt blender i Chilli-serien. Den hackar, gör puréer, mixar fruktdrinkar, glassdrinkar, soppor med mera. Dessutom kan den krossa is. Bägaren är i glas och den är graderad, vilket gör det lätt att se innehållet samt att hålla den fräsch. Blender har två olika hastigheter, samt en pulsknapp för korta, snabba mixningar.

Glasbägaren rymmer 0,8 liter och en nivåmätare visar hur mycket som tillsatts. Lock och knopp måste placeras på behållaren innan blendern startas.

Egenskaper

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Andersson BLR 2.2/Stainless Steel
(9 st)
 • 500 W effekt
 • 5 hastigheter och pulsfunktion
 • 1,5-liters glaskanna

299:-

OBH Nordica OBH Nordica Chilli Compact Blender 6665 6665 Kompakt blender i Chilli-serienOBH Nordica Chilli Compact Blender 6665 är en kompakt blender i Chilli-serien. Den hackar, gör puréer, mixar fruktdrinkar, glassdrinkar, soppor med mera. Dessutom kan den krossa is. Bägaren är i glas och den är graderad, vilket gör det lätt att se innehållet samt att hålla den fräsch. Blender har två olika hastigheter, samt en pulsknapp för korta, snabba mixningar. Glasbägaren rymmer 0,8 liter och en nivåmätare visar hur mycket som tillsatts. Lock och knopp måste placeras på behållaren innan blendern startas. Egenskaper Blender 4 11 399 SEK 399 NewCondition SoldOut
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner
 3. Blender