Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

High speed blender 10 är en högeffektiv mixer med stark motor på 1500 W som arbetar i upp till 30 000 varv per minut för att göra släta soppor, puréer och smoothies på ett litet kick. Hastigheten kan du öka i 10 steg och tack vare en medföljande nedstötar-stav kan du enkelt röra om efter du har fyllt på med ingredienser.

Med en kapacitet på 2 liter kan du göra stora satser med mycket ingredienser. Nedstötar-staven hjälper dig att röra runt bland ingredienserna så allt blir perfekt mixat.
Blendern har en reptålig kanna i BPA-fri plast och ett lock med löstagbar måttkopp. Basen är rejäl och stabil och står garanterat stadigt på köksbänken. På framsidan sitter av/på-knapp, reglage för variabel hastighet samt brytare för plusfunktion.

Skantic Skantic High speed blender 10 High speed blender 10 är en högeffektiv mixer med stark motor på 1500 W som arbetar i upp till 30 000 varv per minut för att göra släta soppor, puréer och smoothies på ett litet kick. Hastigheten kan du öka i 10 steg och tack vare en medföljande nedstötar-stav kan du enkelt röra om efter du har fyllt på med ingredienser. Med en kapacitet på 2 liter kan du göra stora satser med mycket ingredienser. Nedstötar-staven hjälper dig att röra runt bland ingredienserna så allt blir perfekt mixat.Blendern har en reptålig kanna i BPA-fri plast och ett lock med löstagbar måttkopp. Basen är rejäl och stabil och står garanterat stadigt på köksbänken. På framsidan sitter av/på-knapp, reglage för variabel hastighet samt brytare för plusfunktion. Blender 3,8 5 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner
  3. Blender