Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bänkdiskmaskin med energiklass A+ och 6 olika program

Candy CDCF6/es

  Art.nr: 183994
 • Energiklass A+
 • Ljudnivå 55 dBa
 • Översvämningssäkring
 • 6 program
 • 5 temperaturer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Candy CDCF 6 - Kompakt diskmaskin med Energiklass A+

Candy CDCF 6 är en smidig liten diskmaskin som är både energisnål och effektiv.  Den har översvämningssäkring för en säker användning, och med den fördröjda starten kan man ställa in diskmaskinen att starta 3, 6, 9 eller 12 timmar senare, för en smidigare vardag. Man kan välja bland flera program och temperaturer för att få det optimala resultatet.

Maskinen har bestickkorg och uppfällbara diskställningar för att kunna rymma större disk.

Låg energiförbrukning

Diskmaskinen Candy CDCF 6 har en låg energiförbrukning och har fått energiklassmärkningen A+. Den förbrukar endast 174kWh per år och har en vattenförbrukning på 1960 l per år.

Översvämningssäkring

Tack vare diskmaskinens översvämningssäkring behöver du inte oroa dig för vattenläckage inifrån diskmaskinen.

Program & temperaturer

Diskmaskinen kan ställas in på 6 olika program och med 5 olika temperaturer. Detta gör det möjligt att anpassa disk-programmen och temperaturerna efter hur smutsig disken är samt om disken exempelvis är ömtålig eller svår att rengöra. 

Anslutning

Diskmaskinen kräver att avloppsröret har en diameter på minst 4cm för att avloppsvattnet skall ledas bort utan att läcka.

Kallvattenslangen är en gängad anslutning på 3/4-tum

Egenskaper

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(23 st)
 • 6 st diskprogram
 • Energiklasss: A+
 • Självrengörande filtersystem

3 290:-

Candy Candy CDCF6/es 32000729 Candy CDCF 6 - Kompakt diskmaskin med Energiklass A+ Candy CDCF 6 är en smidig liten diskmaskin som är både energisnål och effektiv.  Den har översvämningssäkring för en säker användning, och med den fördröjda starten kan man ställa in diskmaskinen att starta 3, 6, 9 eller 12 timmar senare, för en smidigare vardag. Man kan välja bland flera program och temperaturer för att få det optimala resultatet. Maskinen har bestickkorg och uppfällbara diskställningar för att kunna rymma större disk. Låg energiförbrukning Diskmaskinen Candy CDCF 6 har en låg energiförbrukning och har fått energiklassmärkningen A+. Den förbrukar endast 174kWh per år och har en vattenförbrukning på 1960 l per år. Översvämningssäkring Tack vare diskmaskinens översvämningssäkring behöver du inte oroa dig för vattenläckage inifrån diskmaskinen. Program & temperaturer Diskmaskinen kan ställas in på 6 olika program och med 5 olika temperaturer. Detta gör det möjligt att anpassa disk-programmen och temperaturerna efter hur smutsig disken är samt om disken exempelvis är ömtålig eller svår att rengöra.  Anslutning Diskmaskinen kräver att avloppsröret har en diameter på minst 4cm för att avloppsvattnet skall ledas bort utan att läcka. Kallvattenslangen är en gängad anslutning på 3/4-tum Egenskaper Diskmaskiner 3,9 7 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner
 3. Diskmaskiner