Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gör din egna mjukglass

Waves Soft Ice Cream Maker

  Art.nr: 183295
  • Kapacitet: 1 liter
  • Effekt: 15W
  • Mjukglass på 25 minuter
  • Löstagbar metallbehållare
  • Dubbelisolerad behållare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Emerio mjukglassmaskin - hemmagjord mjukglass

Mjukglassmaskin som gör det möjligt att tillverka din egna mjukglass hemma. Nu slipper du åka iväg till affären med barnen för att köpa mjukglass. Smaksätt själv med egna ingredienser och på bara 25 minuter har ni färdig god mjukglass.

Ingredienserna skall vara runt 6°C för att glassen skall bli klar på 20-25 minuter. Den dubbelisolerade skålen fryses in 24 timmar innan användning och den rymmer hela 1 liter glass. På undersidan av maskinen sitter det gummifötter så att den står stabilt på bänken.

Säker användning

Maskinen går inte att starta utan att locket sitter på ordentligt vilket gör att man använder mjukglassmaskinen på ett säkert sätt.

 

Waves Waves Soft Ice Cream Maker SICm-106048.1 Emerio mjukglassmaskin - hemmagjord mjukglass Mjukglassmaskin som gör det möjligt att tillverka din egna mjukglass hemma. Nu slipper du åka iväg till affären med barnen för att köpa mjukglass. Smaksätt själv med egna ingredienser och på bara 25 minuter har ni färdig god mjukglass. Ingredienserna skall vara runt 6°C för att glassen skall bli klar på 20-25 minuter. Den dubbelisolerade skålen fryses in 24 timmar innan användning och den rymmer hela 1 liter glass. På undersidan av maskinen sitter det gummifötter så att den står stabilt på bänken. Säker användning Maskinen går inte att starta utan att locket sitter på ordentligt vilket gör att man använder mjukglassmaskinen på ett säkert sätt.   Glassmaskin 4,2 5 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner
  3. Glassmaskin