699:-
Glassmaskin och våffelskålsjärn i inspirerande paketlösning. Ge utlopp för din kreativitet och skapa de allra läckraste desserterna hemma. Glassmaskinen kan skapa hård och mjuk glass och tillsammans med våffelskålarna är succén ett faktum bland stora och små.
Gör din egen glassiga efterrätt och imponera på familj och vänner. Anderssons glassmaskin låter dig komponera smaker efter eget huvud - starta med grundreceptet nedan och lägg sedan till allt från frukt, choklad, citronmeliss eller likör. Välj mellan hård eller mjuk konsistens - när glassen är klar lyser respektive knapp orange och maskinen meddelar med ett pip att det är dags att prova ditt recept. Medföljande decilitermått, plastspatel, glasskopa och mixerspade gör det dessutom enkelt att mäta, mixa och servera.
Börja med att knäcka ett ägg i en bunke. Tillsätt sedan 1,5 dl grädde, 0,25 dl florsocker, 0,25 dl vaniljsocker, din smaksättning och vispa samman ingredienserna till en slät smet. Häll sedan smeten i glassmaskinens kylda skål, montera mixerspaden och välj önskad konsistens. Blandningen tar mellan 1 - 2 timmar, maskinen ger ifrån sig ett pip när glassen är redo att serveras till dina gäster!
Mått: 185 x 238 x 265 mm
Sladdlängd: 190 cm
Vikt: 2,5 kg
Med Topit WBM-550 öppnar du upp en helt ny värld av kreativa smaskigheter! nu kan du göra dina egna våffelskålar som du kan fylla med det du älskar. Här är det bara fantasin som sätter stopp för möjligheterna. Den godaste kombinationen har säkert inte skapats ännu.
Lägg i ägg och socker i en skål och använd gärna en handmixer för att vispa ingredienserna ordentligt tills de har blandats väl. Tillsätt smält smör och vaniljextrakt till skålen. Tillsätt mjöl och bakpulver tillsammans med resten av ingredienserna och blanda tills ingredienserna har fördelats väl.
499:-
Gör din egen glassiga efterrätt och imponera på familj och vänner. Anderssons glassmaskin låter dig komponera smaker efter eget huvud - starta med grundreceptet nedan och lägg sedan till allt från frukt, choklad, citronmeliss eller likör. Välj mellan hård eller mjuk konsistens - när glassen är klar lyser respektive knapp orange och maskinen meddelar med ett pip att det är dags att prova ditt recept. Medföljande decilitermått, plastspatel, glasskopa och mixerspade gör det dessutom enkelt att mäta, mixa och servera.
Börja med att knäcka ett ägg i en bunke. Tillsätt sedan 1,5 dl grädde, 0,25 dl florsocker, 0,25 dl vaniljsocker, din smaksättning och vispa samman ingredienserna till en slät smet. Häll sedan smeten i glassmaskinens kylda skål, montera mixerspaden och välj önskad konsistens. Blandningen tar mellan 1 - 2 timmar, maskinen ger ifrån sig ett pip när glassen är redo att serveras till dina gäster!
1. Lossningsknapp
2. Lock
3. Mixerspade
4. Skål
5. På/Av
6. Mjuk konsistens
7. Hård konsistens
Mått: 185 x 238 x 265 mm
Sladdlängd: 190 cm
Vikt: 2,5 kg
199:-
Med Topit WBM-550 öppnar du upp en helt ny värld av kreativa smaskigheter! nu kan du göra dina egna våffelskålar som du kan fylla med det du älskar. Här är det bara fantasin som sätter stopp för möjligheterna. Den godaste kombinationen har säkert inte skapats ännu.
Lägg i ägg och socker i en skål och använd gärna en handmixer för att vispa ingredienserna ordentligt tills de har blandats väl. Tillsätt smält smör och vaniljextrakt till skålen. Tillsätt mjöl och bakpulver tillsammans med resten av ingredienserna och blanda tills ingredienserna har fördelats väl.
129:-