Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Juicemaskin i rostfritt stål med extra stort inmatningsrör

Philips Hr1871/00

  Art.nr: 178417
 • Effekt: 800W
 • Juicekanna: 1,5 liter
 • 2 hastigheter
 • XXL- inmatningsrör
 • Rostfritt stål

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips HR1871 - Snygg juicemaskin i rostfritt stål

Philips HR1871 med 2 hastigheter för mjuka eller hårda frukter och grönsaker. Gör juice av de hårdaste ingredienserna med den kraftfulla motorn på 800 W. Tack vare fruktköttsbehållaren på 1,6 liter kan du göra upp till 2,5 liter juice på samma gång utan att tömma behållaren imellan. För att minimera fruktkött och kärnor i juicen har juicemaskinen utrustats med en sil som inte låter något annat än juice slippa igenom.
 

Fruktköttsbehållare

Allt fruktkött och kärnor samlas där det skall samlas, i fruktköttsbehållaren. Det innebär att du inte lägre behöver rensa fruktkött från andra delar i juicemaskinen t.ex. locket. De plana ytorna och den runda designen gör att fruktköttet är väldigt lätt att komma åt och att behållaren blir lättare att rengöra.
 

Innovativt juicesystem

Det innovativa juicesystemet med uppochnedvänd sil gör att du får ut upp till 10% mer juice med den här juicemaskinen. Beroende på vilken typ av frukt eller grönsak som används kan man göra upp till 2,5 l juice på en gång utan att behöva tömma fruktköttsbehållaren.
 

XXL- inmatningsrör

Ett extra stort inmatningsrör med en diameter på 80mm gör det möjligt att göra juice av stora frukter och grönsaker som äpplen, morötter och rödbetor utan att du behöver skära dem i mindre bitar.
 

Micromesh-filter

Tack vare mesh-nätet fastnar inte fruktens och grönsakernas fibrer så lätt i silen. Den är lätt att rengöra och räcker med en vanlig disksvamp för att få den ren och fräsch igen.
 

Lätt att rengöra

Ibland kan det va jobbigt att rengöra en juicemaskin på grund av alla små fruktköttsbitar som tenderar att fastna lite överallt och leta sig in imellan. Detta behöver du inte tänka på längre då alla löstagbara delar går att diska i diskmaskinen. Montera enkelt isär juicemaskinen och ställ in de löstagbara delarna i diskmaskinen och avnjut sedan ditt glas med juice.
 

Recepthäfte

Svårt att hitta inspiration och idéer till din dagliga juice? Ett recepthäfte medföljer så att du utan konstigheter får gjort en god nyttig färsk juice varje dag.
 

Egenskaper

 • Effekt: 800W
 • Juicekanna: 1,5 liter
 • 2 hastigheter
 • XXL- inmatningsrör
 • Rostfritt stål
 • Lätt att rengöra
 • Fruktköttsbehållare 1,6l
 • Integrerad sladdförvaring
 • Receptbok medföljer
 • Sladdlängd 1 meter
Philips Philips Hr1871/00 HR1871/00 Philips HR1871 - Snygg juicemaskin i rostfritt stål Philips HR1871 med 2 hastigheter för mjuka eller hårda frukter och grönsaker. Gör juice av de hårdaste ingredienserna med den kraftfulla motorn på 800 W. Tack vare fruktköttsbehållaren på 1,6 liter kan du göra upp till 2,5 liter juice på samma gång utan att tömma behållaren imellan. För att minimera fruktkött och kärnor i juicen har juicemaskinen utrustats med en sil som inte låter något annat än juice slippa igenom.   Fruktköttsbehållare Allt fruktkött och kärnor samlas där det skall samlas, i fruktköttsbehållaren. Det innebär att du inte lägre behöver rensa fruktkött från andra delar i juicemaskinen t.ex. locket. De plana ytorna och den runda designen gör att fruktköttet är väldigt lätt att komma åt och att behållaren blir lättare att rengöra.   Innovativt juicesystem Det innovativa juicesystemet med uppochnedvänd sil gör att du får ut upp till 10% mer juice med den här juicemaskinen. Beroende på vilken typ av frukt eller grönsak som används kan man göra upp till 2,5 l juice på en gång utan att behöva tömma fruktköttsbehållaren.   XXL- inmatningsrör Ett extra stort inmatningsrör med en diameter på 80mm gör det möjligt att göra juice av stora frukter och grönsaker som äpplen, morötter och rödbetor utan att du behöver skära dem i mindre bitar.   Micromesh-filter Tack vare mesh-nätet fastnar inte fruktens och grönsakernas fibrer så lätt i silen. Den är lätt att rengöra och räcker med en vanlig disksvamp för att få den ren och fräsch igen.   Lätt att rengöra Ibland kan det va jobbigt att rengöra en juicemaskin på grund av alla små fruktköttsbitar som tenderar att fastna lite överallt och leta sig in imellan. Detta behöver du inte tänka på längre då alla löstagbara delar går att diska i diskmaskinen. Montera enkelt isär juicemaskinen och ställ in de löstagbara delarna i diskmaskinen och avnjut sedan ditt glas med juice.   Recepthäfte Svårt att hitta inspiration och idéer till din dagliga juice? Ett recepthäfte medföljer så att du utan konstigheter får gjort en god nyttig färsk juice varje dag.   Egenskaper Effekt: 800W Juicekanna: 1,5 liter 2 hastigheter XXL- inmatningsrör Rostfritt stål Lätt att rengöra Fruktköttsbehållare 1,6l Integrerad sladdförvaring Receptbok medföljer Sladdlängd 1 meter Juicemaskin 4,9 22 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner
 3. Juicemaskin