Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Köksmaskin inklusive köttkvarn och blender

Andersson KNM 2.2

  Art.nr: 182039
  • Stor skål 6,3 liter
  • Rymlig blender: 1,5 liter
  • Planetarisk blandning
  • Stark motor
  • Automatisk lyft av huvudet

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Robust köksmaskin inklusive köttkvarn och blender

Andersson KNM 2.2 är en robust köksmaskin som snabbt blir din bästa vän i köket, oavsett vad uppgiften är. Med en rejäl och robust bunke på 6,3 liter i rostfritt stål har du gott om plats för bulldegen eller grädden till tårtan. Eftersom både köttkvarn och blender ingår kan du göra allt från att stoppa korv till att mixa barnmat, smoothies eller varför inte en milkshake?

Köksmaskinen är utrustad med sex hastigheter och pulsfunktion. Tack vare den starka motorn på 1200 Watt och något som kallas för "Intelligent circuit" bibehålls samma hastighet oavsett hur tufft eller tungt jobbet är.

På undersidan av köksmaskinen sitter det gummifötter som gör att den står stabilt på arbetsytan oavsett hastighet eller arbetsbelastning. Stänkskyddet på skålen säkerställer att det inte skvätter på bänken.

Klarar hög belastning

Den rejäla bunken i rostfritt stål på 6,3 liter gör köksmaskinen idealisk för både små och stora jobb. Den planetariska blandningen och en jämn arbetshastighet oberoende av belastning ger ett perfekt resultat varje gång!

Köttkvarn

Med köttkvarnen som ingår mal du enkelt ditt eget kött, stoppar din egna korv. 3st malskivor i storlekarna 3mm, 5mm och 7mm medföljer. Ingår gör även stöt, matarskruv och mutter. 

Tillbehör

- Visp för vispning av ex ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkassmet, sufflé.
- Degkrok för knådning av ex pizzadeg, bröddeg eller bulldeg.
- Omrörnings tillbehör för ex potatosmos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr etc.
- Blender 1,5 liter för mixning av barnmat, smoothies, sopper eller milkshake
- Köttkvarn med korvstoppningshorn

Mångsidig användning

Andersson KNM 2.2 klarar allt, knåda smaskiga bulldegar, vispa äggvitor till marängen eller fixa pankakssmeten till torsdagsmiddagen t.ex. Den har en steglös hastighetsinställning och automatiskt lyft av mixerhuvudet, du kan enkelt lyfta maskinens huvud bakåt för snabbt byte av tillbehör eller urtagning av bunken. och med stänkskyddet slipper det skvätta på arbetsytan.

Blender

Med Andersson KNM 2.2 får du en blender i robust glas så att du kan mixa smoothies, soppor eller varför inte milkshakes.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson KNM 2.2 Robust köksmaskin inklusive köttkvarn och blenderAndersson KNM 2.2 är en robust köksmaskin som snabbt blir din bästa vän i köket, oavsett vad uppgiften är. Med en rejäl och robust bunke på 6,3 liter i rostfritt stål har du gott om plats för bulldegen eller grädden till tårtan. Eftersom både köttkvarn och blender ingår kan du göra allt från att stoppa korv till att mixa barnmat, smoothies eller varför inte en milkshake? Köksmaskinen är utrustad med sex hastigheter och pulsfunktion. Tack vare den starka motorn på 1200 Watt och något som kallas för "Intelligent circuit" bibehålls samma hastighet oavsett hur tufft eller tungt jobbet är.På undersidan av köksmaskinen sitter det gummifötter som gör att den står stabilt på arbetsytan oavsett hastighet eller arbetsbelastning. Stänkskyddet på skålen säkerställer att det inte skvätter på bänken. Klarar hög belastningDen rejäla bunken i rostfritt stål på 6,3 liter gör köksmaskinen idealisk för både små och stora jobb. Den planetariska blandningen och en jämn arbetshastighet oberoende av belastning ger ett perfekt resultat varje gång! KöttkvarnMed köttkvarnen som ingår mal du enkelt ditt eget kött, stoppar din egna korv. 3st malskivor i storlekarna 3mm, 5mm och 7mm medföljer. Ingår gör även stöt, matarskruv och mutter.  Tillbehör- Visp för vispning av ex ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkassmet, sufflé.- Degkrok för knådning av ex pizzadeg, bröddeg eller bulldeg.- Omrörnings tillbehör för ex potatosmos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr etc.- Blender 1,5 liter för mixning av barnmat, smoothies, sopper eller milkshake- Köttkvarn med korvstoppningshorn Mångsidig användningAndersson KNM 2.2 klarar allt, knåda smaskiga bulldegar, vispa äggvitor till marängen eller fixa pankakssmeten till torsdagsmiddagen t.ex. Den har en steglös hastighetsinställning och automatiskt lyft av mixerhuvudet, du kan enkelt lyfta maskinens huvud bakåt för snabbt byte av tillbehör eller urtagning av bunken. och med stänkskyddet slipper det skvätta på arbetsytan. BlenderMed Andersson KNM 2.2 får du en blender i robust glas så att du kan mixa smoothies, soppor eller varför inte milkshakes. Köksassistent 3,9 14 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner
  3. Köksassistent